Vierailija

rivouksia ohikulkeville naisille?(miehesi olisi aiemmin kertonut menevänsä kaverinsa kanssa terassilla käymään, vähän juttelua ym... kulkisit sattumalta ohi).

Kommentit (24)

Mieheni on muslimi eikä koskaan kulje edes lyhythihaisessa paidassa saati sitten paidattomana. Hän ei myöskään ole koskaan juonut alkoholia eikä todellakaan huutele mitään rivouksia.

Eli ei ole kovin tiukkis muslimi (onneksi, sillä itse en ole muslimi enkä aikeissa kääntyäkään).Vierailija:

Lainaus:


Mieheni on muslimi eikä koskaan kulje edes lyhythihaisessa paidassa saati sitten paidattomana. Hän ei myöskään ole koskaan juonut alkoholia eikä todellakaan huutele mitään rivouksia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hämmästyisitkö jos näkisit miehesi lähipubin terassilla ilman paitaa- Tuo on yleistä, mitä sitä hyvää kroppaa peittelemään ;)kaljatuoppi nenän edessä- Tämäkin vielä yleistä (miehelläni :)).nauramassa räkäisesti ja vislailemassa ja huutelemassa

rivouksia ohikulkeville naisille?- Ei tämä minun mieheni ole!

Soittaisin varmaan jonnekin kriisipäivystykseen heti - miehen täytyis olla jossain tosi pahassa psykoosissa. Ei esiinny koskaan julkisesti ilman paitaa (no ehkä jossain mökillä voisi olla omalla porukalla, tuskin silloinkaan jos olisi vieraita paikalla). Häntä ei saa juomaan kaljaa ja enpä ole koskaan kuullut mitään rivouksia hänen suustaan.Juu, kävisin hakemassa kotoa kameran ennenkuin kunnon vaimon tavoin taluttaisin hänet omaan sänkyyn. Olisi varmaan saanut raukka poikkeuksellisen pahan auringonpistoksen, sillä Armashan ei tosiaan käyttäydy noin! :D

houkuttelen ottamaan yhden saunakaljan seurakseni, ei nimittäin erityisemmin pidä oluesta. Vieraille ihmisille ei mieheni varmasti huutelisi edes koomakännissä, sen verran pidättyväinen on tuntemattomien suhteen.

Yleensä ihan vaan juttelee terassilla kavereiden kanssa ja yleensä paita päällä mutta tosihelteellä on joskus ilman.En usko että mieheni noita huuteluita ja vislailuja harrastaisi mutta jos näkisin niin uskoisin kyllä silmiäni - ja häpeäisin ja raivostuisin.

no ei se taitaisi edes lähteä tuohon lähipubiin. sinnekin pari kilsaa matkaa ja onkin sitten semmoinen räkälä että oksat pois... mutta jos tämmöinen tilanne joskus sattuisi niin nipistelisin itseni vain hereille, kääntäisin kylkeä ja jatkaisin nukkumista.

Mies kun on baarissa töissä niin ei käy vapaa- ajalla lähipubissa. Ja ei juo kaljaa, eikä ikinä ole ilman paitaa ja ei todellakaan huutele kenellekään mitään.

...mieheni ei tule koskaan ruokapöytäänkään ilman paitaa, saati sitten ravintolassa. Ei myöskään hae vieraiden naisten huomiota, saa sitä kotona tarpeeksi.Käy kyllä terassilla, mutta valikoi paikan tarkkaan. Hyviä erikoisoluita pitää löytyä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat