Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ei olla tänä kesänä lähdössä ulkomaille, kun kuopus vielä niin pieni.Loppu kesästä/syksystä varmaan majaillaan mökkitontilla, kunhan saadaan edes päätettyä millainen tönö sinne tulee =)!Lapsia löytyy viisi (2xtyttö pian 7v, poika 3v, tyttö 1v ja tyttö 1kk (korjattua ikää vasta rv.38+))Asutaan Espoossa (We.) joten ei ihan hirmu kauas täältä, tai sitten johonkin minne olisi helppo suunnata autolla....

Ideoita perheystävällisiin kesärientoihin siis kaivataan!Terkuin Athy ja katras

Kommentit (6)

eli vesibussilla Espoon saaristoon piknikille tai muuten päiväretkelle. Esim. Stora Herröstä löytyy grillikatos missä voi grillailla. Bussit taitaa ottaa matkustajia Otsolahdesta ja Haukilahdesta. Jostain netistä löytyy varmaan aikataulut (Espoon kaupungin sivuilta?).Helsingin puolelta sitten menee muita vesibusseja, esim. Pihlajasaareen.Toinen kohde sitten Nuuksio, sielläkin taitaa olla pienen kävelyn (1km) päässä grillikatokset jne., eli ei tarvitse pienten kanssa pitkälle patikoida ja reitti taukopaikalle on muistaakseni sellainen että pääsee vaunujen kanssa.Ja sitten voi tietysti ajella vaikka " rantalomalle" päiväksi Hankoon.

Ja varmasti kaikkien mieleen. Tai no, ehkä pienin ei viellä osaa siitä nauttia:).

Me olimme 9 ja 1v7 kk vanhan kanssa viikonloppuna ja molemmilla oli huippukivaa:)!

Samoin korkeasaari jaksoi kiinostaa molempia ja ison poppoon kanssa on viellä siedettävän hintainenkin! Omien eväiden grillausmahdollisuus on iso plussa, kun isolla porukalla ruokaan menee äkkiä paljon rahaa!

Puuhamaa Tervakoskella on myös ollu kaiken ikäisten suosiossa, eli siitä asti kun vanhin on ollu 2, on kuulunu joka kesän ohjelmaan ja se sama omien eväiden syönti mahdollisuus on siellä plussaa, vaikka muuten lippu on 17 euron paikkeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuolla kokoonpanolla =/ Tuskin nuo vanhimmat edes osaa uida niin ettei tarvii valvontaa jatkuvasti....Vaikka hieno idea se sinällään on =)

Me harrastettiin muutama vuosi sitten, kun perheessä oli 4 alle 5 vuotiasta, vuokramökkeilyä, huvila.netistä löytyy vaihtoehtoja joka makuun, tosin teillähän nyt on oma mökki tulollaan, et tääkin ehkä jää...mut jos esim viikonloppureissun tekee vaikka esim Lopelle, näkee kuitenkin jotain muuta kun kodin seiniä=)Miten ois esim Oittaan leirintäalue? Uimaranta on lapsiystävällinen, ei kauhean iso, ettei tarvi suunapäänä juosta lapsia etsimässä, löytyy pieni minigolf (meiän lapset ainakin tykkää vaikkei niin äidin mieleen olekaan), kaunista luontoa liikkumiseen. Tuonnehan ei ole pakko mennä yöpymään, mut vaihtoehtoisesti voi yöpyä teltassa tai vuokrata pienen " yömajan" . Ihan päiväkeikkakin voi olla kiva. Teillä nuo kaksi nuorinta on vielä niin pieniä, et ne jonkin verran rajoittaa, mut toivottavasti keksitte jotain mukavaa =)


Miten olisi picknick yhden päivän retki. Voisitte mennä vaikka kotieläinpihalle. Kirkkonummella on kotieläinpiha, jossa myös poniratsastusta.

Sellon lähellä on Hop-Lop jossa isommat lapset voisivat rientää ja purkaa enrgiaansa. Luulisin että myös vähän päälle 1v saattaisi saada siitä jotain irti.Jos haluatte tehdä vähän pidemmän reissun niin suosittelen lämpimästi Turkua. Turku on mielestäni aivan ihana kesäkaupunki. Aurajoen rannalla on monta ihanaa kahvilaa ja mukavia lounas ravintoloita. Jokilaivalla voi ajella tai käydä Suom,en Joutsenta katsomassa. Turussa on myös kaikenlaista kivaa kesällä.

Lapsille Turusta löytyy esim. Kupittaan seikkailupuisto (iso leikkipuisto jossa on eri " osioita" ja m.m. valtavia patsaita kiipeilyä varten, puro jossa voi kahlata, riippu keinu etc). Kupittaalla on viikonloppusin usein järjestettyä ohjelmaa (ainakin viime kesänä oli mm liikuntatapahtuma, musiikkitapahtuma, nukketeatteria, askartelua etc). Turun lähellä myös Kuralan kylämäki jossa voi ihalla maatilan eläimiä ja isommille lapsille on verstaita joissa voi esim. kutoa kangaspuilla.

Turun kupeissa myös Zoolandia joka on eläintarha jossa on myös joitain " huvipuisto vekottimia" .

Naantalissa sitten tietysti Muumit.

...kylpyläloma,muitakin on kuin Serena,esim.Turussa.Tai jokin maatilamatkailukohde, josta löytyy eläimiä ja nehän on lasten suosiossa.Tai leirintäalue,osa porukasta telttaan ja osa mökkiin.

Ihana katras sulla! Tavallaan käy jopa kateeksi! Itsellä 8v, 5v ja kohta 4v ja uskon, että rannalla riittää sullakin vahtimista. Espoossa asutaan, joten suosittelen:

Tapiolan uimahallin ulkoaltaita. Isommat vovat uida isojen altaassa ja pienemmille on kahluuallas tosi hyvä. Voit nähdä molemmat altaat, eikä ole liian ruuhkaista. Me ollaan tykätty paljon enemmän kuin Stadionista tai Kumpulasta.Oittaan uimaranta. Isommille rannekkeet vesiliukumäkeen ja pienemmät hiekkarannalle. On kahvila ja WC.Muuten ollaan lomailtu isovanhempien luona ja saatu vähän lastenhoitoapua. Ja oltu kotona ja harrastettu vanhan talon remonttia ja puutarhanhoitoa.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat