Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Oon yh ja menossa 9v. pojan kanssa teltalla kahdestaan. Samalla käydään myös tykkimäessä(la) pe-su siis ollaan. Kertokaa kaikki mitä minun tulisi tietää? Tää on mun suuri unelma, siis päästä suviksiin, en oo vl vaan uudestisyntynyt kristitty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Lisään vielä, ettemme ole lestadiolaisia (emmekä kuulu edes enää kirkkoon), tosin vähän on sukulaisia jotka ovat ja myös ystäviä ja tuttavia jotka ovat lestadiolaisia ja heitä käymme tapaamassa siellä :) Mutta siellä se fiilis on ihan mahdottoman hyvä :) Jos hyvät ilmat, niin se vaeltaminen siellä kentällä lastenvaunujen kans, syömässä siellä jotain riisipuuroa <3 jaEi meitä innosta ne seurapuheet ja se uskonnollinen sanoma, mutta siellä vaan on niin uskomaton fiilis aina, kiva hengata ja eikä katsota kieroon, vaikkemme uskiksia olekaan, vaan ilolla saa aina juttukumppanin paikasta kuin paikasta ja lapset ovat hyvä keskustelunaihe :) Ystävällisiä ja mukavia immeisiä pieni alue täynnä :)Festarihenkeä ilman kännäystä ;) Sopii lapsiperheelle loistavasti ja lapsillekin se on elämys " vau miten iso teltta" , " äiti katso miten paljon ihmisiä ja telttoja" :)

vessat on pressu/vaneri katoksia- mutta hyviä mielestäni, ruokalaan on yleensä aika jonot joten varautua jonottamaan kauan tai koittaa käydä syömässä muulloin kuin väliajoilla. Kentältä saa nostettua rahaa mutta nykyään suositellaan kortilla maksamista, kirjamyymälässä on kirjoja, valokuvakortteja, äänitteitä ym myytävänä, alueella on myymälöitä joista saa ruokaa ym, suihkut on myös alueella (sinne kans jonot), bussikuljetuksi on lähialueiden uimahalleihin ym..tietoa löytyy myös nettisivuilta.

asuntovaunu- auto tai teltta, sinne tarvittavat petivaatteet, omiakin eväitä vaikka ruokaa siellä saakin, vaatetta tarpeeksi myös takki, pipo ja lapaset, kumpparit, sateenvarjo ja sadesuoja rattaisiin, iloista mieltä, tarvittavat lääkkeet, ym ,...

en vain saa miestäni lähtemään (haluaisin mennä koko perheellä). Mekään ei olla vl:iä. Minäkin vain pidän semmoisesta hengailusta ihmisten keskellä retkieväitä syöden jne. Tulis joku vuosi tähän lahimaastoon, niin voisin saada miehenikin mukaan. Ensi vuonna on vissiin pohjanmaalla. Tietääkö kukaan, missä ne kahden vuoden päästä on?

kun on niin kaukana, ja ollaan töissä perjantaina ihan täyden päivän (viiteen).

Mutta minäkin haluaisin jo tietää missä suvikset on ensi vuonna..??Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat