Vierailija

Onko vähän liikaa...? Kyse 5-vuotiaasta, joka haluaisi kutsua kaikki ryhmänsä pojat. Mutta mihin vetää raja, jos ei kaikkia kutsu? Kun poika omasta mielestään leikkii kaikkien kanssa tasaisesti.

Kommentit (9)

Ja hyvin on mahduttu, ulkona ollaan puolet ajasta. Muuten tanskassa on systeemi että joko koko luokka tai ei ketään tai kaikki tytöt tai kaikki pojat. Minusta hyvä systeemi, ketään ei jätetä porukasta pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suurimman osan ajasta olen lasten kanssa ainoana aikuisena.Mutta kurjaa olisi jättää kahta tai kolmea kutsumattakaan. Ehkä kaikki ei pääse kuitenkaan...ap

kutsuttu 19 ja 15 päsi paikalle + omat kaksi, eli 17 oli. Asunnossa 74 neliötä ja hyvin meni. Tärkeää on keksiä riittävän useita ohjelma numeroita, jotta lapsilla on tekemistä koko ajan, muuten se karkaa käsistä. Meillä ei itseasiassa tullut edes isommin sotkua, joskin tarjoulussa toki oli järjestämistä.Meillä on jo muutaman vuoden ollut about sama kuvio, eli vieraita ollut läsnä 10-15, kutsuttuja enemmän.

saat pari aikuista auttamaan. Jos sinulla on nuorempia lapsia kotona juhlien aikaan, niin sitten tarvitset heillekin oman kaitsijan, sillä aikasi menee (vaikka tarjoilut olisivatkin valmiina pöydässä) koko lauman hillitsemiseen. yksikerroksisessa talossa ehkä pärjäät kolmella aikuisella, mutta useampi kerros, useampi "apuisäntä" on tarpeen.

Eiköhän me pärjätä, kun tosiaan suunnittelen ohjelmaa ja toimintaa niin, ettei lapset vain riehu. Miten muuten noilla lastenkutsuilla, syödäänkö heti täytekakkua kun on lahjat avattu ja sitten ohjelmaa? Ekaa kertaa asialla siis...

Meillä tytön 5-vuotispäivillä kävi 15 lasta ja kotona tilaa 76 neliötä ja kivaa oli. Melua ja sotkua tuli, tottakai, mutta se nyt kuuluu elämään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat