Seuraa 

Tuossahan tuo kysymys tulikin :)Tuttavamme olivat Junibackenissa kesällä ja kertoivat, että eivät päässeet sisään kun vauva nukkui rattaissa. Eli piti odotella ulkona, kun vauva heräsi jotta koko perhe pääsi esikoisen kanssa iloitsemaan talon tarjonnasta.Minusta tuo kuulostaa oudolta. Oletteko muut törmänneet tähän?On käsittämätöntä, jos koko perheelle tarkoitettu kohde on rajattu näin. Pitäisikö rattaat jättää varastettavaksi ulkopuolelle?Muuten Junibacken tuntuisi olevan käynnin arvoinen paikka, varsinkin kun lapsemme on nyt tosi innoissaan Pepistä :)Kiitos vastauksista!Nalle

Kommentit (3)

Mekin käytiin kesällä ja jätettiin lukkoon vaunut pihalle.Lapset tykkäsi kovasti,mutta oli aika tekeminen kun kuopus 1,2-vuotta juoksi joka paikaan..mies olikin pojan kanssa siellä reilun tunnin ja lähti nukuttamaan sitten ulos rattaisiin ja kävi kävelemässä tunnin lenkin..itse olin isompien kanssa sillä aikaa vielä tutkimassa junibackenia=)

Meillä oli viimeksi kuopus 10,5kk (ja aika iso ikäisekseen) mukana, ja mahtui vielä juuri ja juuri rintareppuun. Sen verran auttoi ettei tarvinnut pelkästään "käsin" kantaa, ja pärjättiin näin hyvin.Lipunmyynnistä saa muistaakseni vuokrata/ostaa lukot rattaisiin jos siltä tuntuu. Me ennakoimme, ja otimme mukaan pyörän lukon jolla laitettiin rattaat kiinni ulkopuolella.

Myös rintareppuja ja kantoliinoja oli minusta lainattavissa.Turvallisuussyistä nuo säännöt, ja olisi varmasti tosi ahdasta jos melkein jokainen tunkisi sisään rattaiden kanssa.

Mutta aika oleellista tietää tämä järjestely etukäteen, Suomessa tosiaan pääsee lähes joka paikkaan rattailla.Me ajoitimme Junibacken vierailun heti aamupäivälle, kuopus sitten oli hereillä vähän pitempään kuin normaalisti ja nukkui sitten matkalla laivalle takaisin..Junibacken on kyllä minusta käymisen arvoinen paikka, esikoinen (4,5v silloin) tykkäsi tosi paljon. Ja pienempikin kyllä innoissaan katseli touhuja :)

Sekin kannattaa muuten muistaa, että sesonkiaikojen ulkopuolella Junibacken, kuten monet museot ym., ovat maanantaisin suljettuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syynä on varmastikin se, että Junibacken on sisältä melko ahdas. Siellä ei mahtuisi liikkumaan kukaan, jos kaikki ottaisivat vaunut sisälle. Vaunuille on oma parkkipaikka ulkopuolella. Meidän kärryt säilyivät sieelä ainakin hyvin. En tiedä muiden kokemuksista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat