Vierailija

samat jutut. Useemman vuoden oon täällä palstaillut ja nykyään ei voi muuta kuin nauraa näille kortsut loppui lähikaupasta jne jutuille. Huomioikaa hyvät ihmiset se väkimäärä n. 70000! Sinne mahtuu monenlaista tallaajaa mukaan. Minunkin suvussani on paljon sellaisia, jotka ei muuten oo mukana menoissa, mut lähtevät aina suvareihin.Mut täytyy sanoa, et Av on siitä hyvä palsta, et joku voi ihan oikeesti kiinnostua ja lähteä paikalle.

Kommentit (10)

onhan siellä paljonki lestadiol. perheiden lapsia jotka evät ole uskovaisia. Kuten mieheni.Ei siis kaikki ole uskov. Tämä siis sulle joka oisit saanut sieltä " lestapojun" pano kaveriksi. Tällä lesta pojulla ei varmaan usko ollut elämän tärkein asia.:(Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suviseuroissa. Kerran oli myös aika menoa erään lestapojan kanssa. En suostunut yhdyntään vaikka pojalla riitti intoa ja ehkäisyvälineitä.

Vierailija:

Lainaus:


Voi voi - no,onneks kukaan ei oo vastuussa toiselle ihmiselle teoistaan
Kyllä sitä aina silloin tällöin joutuu teoistaan vastaamaan!!! Ihmisille nimenomaan. Erikoinen heitto.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat