Seuraa 

Nyt olisi kaikki vihjeet tarpeen! Pääkaupunkiseudulta etsin pojalle häihin vaatteita. Millainen vaatetus teidän 80 cm pikku-pojilla on ollut? Ei ole mahdollisuutta kierrellä kaikkia kauppoja. Joten jos jollain olisi tietoa mistä löytyy, niin olisin todella kiitollinen vinkeistä. Myös käytetty kelpaa, jos jollain on ylimääräisenä.

Kommentit (11)

http://www.selja.fi/products.php?p=054c51Sellon Bobossa oli pari viikkoa sitten Mayoralin ja Girandolan nättejä kauluspaitoja, ovh-hintaisina 12.90¿ ja 19.90¿ - ja oletan, että nyt alessa -30% (en ole ehtinyt sinne tällä viikolla, tarkoitus olisi).Isosta Omenasta on pakko sanoa, ettei siellä ole tällä hetkellä mitään hyvää alessa! =) Siis pienille pojille. Kävin alessa ma kukkaro levällään, enkä löytänyt meidän pojille (koot 98cm ja 116cm) yhtään mitään! No, halvaksi ei tullut kuitenkaan, kun itselle löysin 3 hametta !
Isosta Omenasta on pakko sanoa, ettei siellä ole tällä hetkellä mitään hyvää alessa! =) Siis pienille pojille. Kävin alessa ma kukkaro levällään, enkä löytänyt meidän pojille (koot 98cm ja 116cm) yhtään mitään! No, halvaksi ei tullut kuitenkaan, kun itselle löysin 3 hametta !

[/quote]
Sama ongelma....mutta minäkin löysin itselleni kaikenlaista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!

Meillä on yksivuotiaalle pojalle Kinderitin vaaleat housut, kauluspaita ja raidallinen vaalea liivi varattuna kesähäihin, kaikki samaa sarjaa joten sopivat hyvin yhteen. Voisin myydä ne sinulle heinäkuun 7. päivän jälkeen, ilmoita sähköpostiosoitteesi jos kiinnostaa.

Laukku06: kiitos tarjouksesta. Jos en löydä sopivia, niin laitan sitten sähköpostiosoitteeni, jos olet vielä halukas myymään.Ja vielä saa vinkkejä laittaa lisää...

oon kai tylsä, mut jos ei ole kyseessä omien vanhempien häät tai häissä lapsella ei jotain " erityistehtävää" , niin laittaisin siistit farkut ja kauluspaidan. Juhlavaatteet kustantaa aika paljon, siihen verrattuna et käyttö jää yleensä yhteen kertaan. Häissähän on muutenkin nykyään pukeutuminen aika vapaata.

Vaikka ei vauvojen ja pikkulasten minustakaan tarvitse olla viimeisen päälle juhlatamineissa, niin eikö jotkut muut housut kuin farkut kuitenkin olisi paremmat? Farkut kun on niitä vaatteita joissa aikuinenkaan ei misään tapauksessa voi häihin mennä.Oikeastaan minusta on kiva, että on tilaisuus johon voi pukea lapsen erityisen kauniisti. Kunhan nyt vaan saisi päätettyä mitä sitä hänelle päälle laittaisi. :) .. tai itselleen...

samaa ongelmaa täällä pyörittelen... Mutta äsken netissä surffatessa päädyin kids &mums nettikauppaan. Siellä oli tarjolla paljon juhlavaatetta myös pienille miehille, eikä lainkaan pahan hintaisia. Nyt kun vielä osaisi päättää tummat vai vaaleat housut vai päätyisikö kokohaalariin. Kokohaalaria (jossa yhteen ommeltuna koko setti) ajattelin käytännöllisyyden vuoksi... Poikaa kun joutuu vielä paljon kantelemaan ja nostelemaan, niin ei paita ole koko ajan poissa housuista. Hintakin oli edullinen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat