Vierailija

Kommentit (6)

ei osaa pyäräillä. Tekee palapelejä, mutta muihin peleihin ei taju riitä. Juttelee vauvamaisella kielellä ihan järkijuttuja. On suloinen kuin mikä. Istuu sylissä paljon ja halailee. Heittäytyy maahan, kun ei saa periksi.

Ja se juoksee varmasti kovempaa kuin ikätoverinsa. Ja puhuu jo ihan täydellisesti. Ja on hoitoryhmänsä pisin, mutta ei yhtään lihava. Ja laskee tietenkin sataan jo ja lukee lyhyitä lauseita. Ja se lauleskelee operetteja ja osaa tehdä makaronilaatikon. Niin ja on hämmästyttävän taiteellinen, musikaalinen ja laulaa nuotilleen, ketterän liikunnallinen, tosi näppärä ja aivan uskomattoman fiksu. Ihan paras ja paljon parempi kuin teidän muiden ipanat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkien mukaan ihanan aurinkoinen ja suloinen lapsi. Hurmuri (mustelmilla).Erittäin tarkka huomiokyky eli huomaa pieniä asioita, jotka muilta jää huomaamatta. Osaa numerot kymmeneen saakka. Toistaa kaiken mitä aikuiset sanovat, toisinaan loputtomiin asti kunnes sanoo, että ei enää tarvitse.Hermostuessa itkee ja huutaa saadakseen tahtonsa läpi. Onnistuu siinä helpoiten äitinsä seurassa. Ehkä hieman hemmoteltu, ei puutetta mistään.

Ongelmaton perhe.

Usein kiukutteleva, joskus herttainenkin vekara. 87 cm pitkä ja painaa ehkä 12 kiloa. Kesätukka on pojalle leikattu. Ja kova se on kertomaan tarinoita.

Iloinen uhmis. Reipas kiukuttelija. Tykkää piirrellä, jutella asioista, keinua ja pyöräillä. Puhuu selkeästi ja omaa myös huumorintajua.

Pituutta melkein metri ja painoa 14 kiloa.

Juttelevat kovasti. Tykkää katsoa videoita, uida, pyöräillä, potkulautailla... Tykkää peleistä, autoista, pehmoista.Mutta se uhma! Toinen on itsepäinen, toinen on vaan jästipää.Pituutta lähes metri, painoa n. 13kg.T. kaksosten äiti

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat