Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä kukaan sellaisilla tekee?

Sivut

Kommentit (37)

Mainitse määrätkin ensi kerralla! Ja tiesivätkö kaikki kuinka monta perhettä ja lasta on tulossa? Aika huonoa organisointia, jollet saanut ruokia mahtumaan jääkaappiin! Oluet, hedelmät, vihannekset jne. olis ihan hyvin voinu ottaa sieltä pois!Mikä olisi kelvannut sinulle? Kerro kaikista perheistä erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joo, mökillä oli meidän ostamia viinejä pari pulloa ennestään ja kaikki meni. Tuosta ehkä 5-6:sta pullosta, suunnilleen 3 joi nuo viinintuojat ja me lapsiperheet yhdet lasit per päivä. Meillä oli myös olutta, siideriä ja alkoholittomia juomia, joten ei se sikäli haitannut.

Vierailija:

Lainaus:


pienet on murheet. Takakireää porukkaa.
Tai sitten ihan yksinkertaisesti tavallista porukkaa, jolla ei olis varaa heittää syötävää ruokaa kassikaupalla roskiin...

a) Perhe jonka piti tuoda KAIKKI kertakäyttöastiat ja servietit, toi pienen paketin pahvilautasia (olisko 25kpl).

b) Perhe, joka lupasi (itse ehdotti) tuoda kaikille viiniä, toi 2 ploa, kolmeksi päiväksi 6 aikuiselle.

c) Me kerroimme tarjoamme KAIKKI ruuat kaikille. Kolmas perhe ei sitä uskonut, vaan toi kilokaupalla pilaantuvaa lihaa, ym mikä ei vaan mahtunut jääkaappiin ja meni siksi osittain roskiin.Mitä kohta tässä oli niin vaikea ymmärtää?

se maksoi, eikä se meitä harmittanut, mutta se, että luvataan tuoda jotain (selvästi tietäen kuinka monelle ja miksi aikaa) ja sitten tuodaankin olemattoman vähän tai yks kaks yllättäen ne, joiden ei pitänyt tuoda mitään, toivat isot kassit ruokaa. Valitettavasti meillä on iso mökki tai oikeastaan 2, mutta yksi onnettoman pieni jääkaappi. Pitäis varmaan hankkia isompi.KERTAKÄYTTÖASTIAT? Että mihin niitä tarvitsee! 12 ruokailijaa!? Heh! Tarvitseeko vastata. Kaikille löytyi kyllä posliinilautasetkin, mutta ajateltiin päästä helpommalla, siksi paperilautaset. Mökillä kun ei ole astianpesukonetta, eikä ko vieraatkaan olleet liian innokkaita tiskaajiakaan olleet. Yksi tarjosi kerran apua, muuten olivat kuin hotellissa.Se siitä, oli viimeinen kerta, kun noita porukoita kutsutaan juhannukseksi. HuH!

Joku porukka tuo lihat ja grillattavat, toiset juomapuolta, kolmannet salaattivehkeet ja kerta-astiat jne. jne...Mustakin toi juustosetti kuullostaa ihan kivalta.

empia, joten heille sitten maistui viini. Kolmannen pariskunnan kohdalla todettiin, että heidän ei tarvitse tuoda mitään, kun oli jo ehditty sopia noista. No, he sitten toivat kuitenkin kauheasti pilaantuvaa ruokaa. t.5

Roberts coffeen suodatinkahvia (mökillä ei ole kahvinkeitintä, juodaan yleensä murukahvia) ja suklaarasian, joka oli heidän tullessaan sulaa velliä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat