Vierailija

Meillä on muumeihin hurahtanut 1,5-vuotias poika ja ajateltiin lähteä tuonne Muumimaailmaan autolla täältä Pohjois-Suomesta ensi viikolla. Yövyme jossain Naantalin hotellissa ja olemme ehkä 2 päivää perillä.Olisi kiinnostavaa kuulla, miten muiden lapset ovat tykänneet tuosta paikasta, mitä siellä voi syödä tämänikäisen kanssa, mihin hotelliin kannattaisi mennä jne.Kiitos etukäteen!Äiti Lapista

Kommentit (3)

Ollaan käyty kahtena kesänä ja meinattiin mennä vielä tänäkin vuonna. Lapset on sen verran eri ikäisiä, että useana vuonna on tullu käytyä. Lapset on tykänny olla siellä. Väskin saareen ei oo koskaan päästy/ehditty, mutta ei varmaan taida olla noin pienelle siellä mitään. Kärryillä pääsee hyvin kulkemaan ja siellä on kyllä kahviloita matkalla. Lasten ruokaa saa lämmittää niissä kahviloissa ja tilaa on ihan hyvin liikkua. Hotelleista ei ole mulla tietoa, ollaan asuntoautolla matkailtu. Sitten siinä ennen Muumimaailmaa on muutamia kauppoja joista voi ostaa matkamuistoja, just Muumiaiheisia.

Mukavaa matkaa teille.

Siellä on paljon ruokapaikkoja tai voi ottaa eväät.Minun mielestäni se on kamalan kallis ja talot pelkkiä surkeita halpishökkeleitä, paitsi muumitalo on hieno. Joku Hemulin talo on täysin surkea esimerkiksi. Ruuhkassa ei pääse lähellekään hahmoja. Ainakin aiemmin saa sokoskortilla alea. Ruuhkassa kaikki paikat tökkii. Hintaan kuuluu pari erilaista teatteriesitystäkin. Rahastusta, kun maksaa ikäänkuin päästäkseen ravintola-alueelle.Lapseni tykkäsi erittäin paljon. Ihan pienet pääsevät ilmaiseksi. En muista mikä raja. Parkkialue kaukana ja sieltä sitten maksullisella muumimaailman bussilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka vuonna tytär oli 3v, sitten 4v.

Yövyttiin Turussa; vertailkaa hintoja. Välimatka on tosi lyhyt.

Syötiin jotain pientä + eväitä Muumimaailmassa ja kunnolla vasta hotellilla. Viivyttiin n. 4h.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat