Vierailija

Lapsellani 38 astetta kuumetta ja noin vuosi sitten korvat putkitettu. Nyt viimeksi lääkärissä käynnillä sanottiin, että putket eivät enää kunnolla toimi. Tänään lapsi alkoi illalla itkeä korvakipuaan lohduttomasti ja lopetti vasta kun sai lääkkeen. Nyt tällä hetkellä kivuton. Perustautina myös astma, mutta kohtauksia ei vähään aikaan ole ollut. Käyttäisitkö tänään lääkärissä vai huomenna? Ikää 2v3kk. Osaan kyllä hoitaa sairasta lastani myös kotona siitä ei ole kysymys, mietin vain yötä ja sitä, että huomenna mentävä lääkäriin jokatapauksessa. Tarvitsen myös lääkärintodistuksen itse poissaolostani ja lapsi mahd. lääkekuurin.

Kommentit (9)

Uskon, että pärjäätte kotona, mutta olisi kurjaa, jos lapselle tulisi kovat kivut esim. korvatulehduksen vuoksi. Parasta olisi päästä aloittamaan lääkitys heti. Anna lapselle jo avaavaa reilummin, jos tuntuu, että hengityksessä voi olla ongelmaa.

En näe mitään syytä, miksi tänään pitäisi mennä. Nyt on päivystysaika, eikä mikään lapsen voinnissa kirjoituksesi perusteella viittaa siihen, että lapsi tarvitsisi päivystyksellistä lääkärinhoitoa. Teillä on astmalääkkeet varmasti kotona, samoin näköjään kipulääkettä. Niillä pärjäätte hyvin huomiseen. Korvatulehdus ei ole päivystyslääkäriajan vaiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsen nukkumaanmenoaika on kohta ja antibiootti alkaa kuitenkin vaikuttamaan vasta vuorokauden viiveellä.jos pääsisi yksityiselle jonottamatta, niin ehkä menisin jo tänään, tulisipa hoidettua alta pois

jos tästä kaikesta seuraa vielä astmakohtaus kaiken lisäksi. Helppo vastata juuri noin, kun ei itselläsi todennäköisesti ole kokemusta korvatulehduskierteestä, saati astmaisesta lapsesta. Sitten mennäänkin vauhdilla sairaalaan. ap

samanlaisessa tilanteessa sairaalaan astmakohtauksen vuoksi. Lapsi on alkanut yöllä yskiä ja meinannut tukehtua limaan, todella pelottava tilanne ja lisäksi hengitysäänet tihentyneet. Ehkä näitä traumoja on vain siitä sitten jäänyt, vaikka olet ihan oikeassa muuten kaikessa. Olemme joutuneet sitten spirahengitykseen loppujen lopuksi, vaikka voisihan se tilanne tulla myös ab-kuurin kanssa. Lisäksi meillä olisi nyt auto käytettävissämme tänään, eikä päivystyksessä ole ruuhkaa. Siksi olemme lähdössä pian matkaan kuitenkin jo tänään. ;)

Lainaus:

jos tästä kaikesta seuraa vielä astmakohtaus kaiken lisäksi. Helppo vastata juuri noin, kun ei itselläsi todennäköisesti ole kokemusta korvatulehduskierteestä, saati astmaisesta lapsesta. Sitten mennäänkin vauhdilla sairaalaan. ap
Mun toisella lapsella oli korvakierre ja toinen on astmaatikko. Siksi uskallankin sanoa, että pärjäätte kyllä kotona. Tietysti jos teillä on 100 km matkaa lähimpään päivystävään lääkäriin niin sitten lähdette heti, mutta sehän ei ollut teidän tilanne.Mikä siinä mahdollisessa astmakohtauksessa nyt on sellaista, ettet yöllä sen kanssa pärjää? Sinähän ap ennakoit tilanteen ja hoidat lapsesi astman kuten on neuvottu annosten lisäykset flunssien yhteydessä. Oletko ajatellut, miksi lapsella ei ehkä ole ollut vähään aikaan astmakohtauksia? Jos teillä onkin hyvä hoitotasapaino...? Ota lapsi viereesi nukkumaan niin heräät lapsen hengitysäänten tihentyessä ennen kuin astmakohtaus on kunnolla päällä.Ja mitä se lääkäri pystyy etukäteen tekemään lapsesi hyväksi tänä iltana? Aloittaa sen ab-kuurin, joka ei kuitenkaan vielä potki tämän yön aikana, eikä tehoa sitten millään tavalla siihen astmaan kuitenkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat