Vierailija

Minkä ikäisille on tarkoitettu esim. uimasysteemi ja moottorirata? Onko vanhempi noissa mukana? Mitä vanhempi voi tehdä, jos ei ole mukana? Pällistellä vieressä vai? Millainen uimapaikan ympäristö on?

Kommentit (2)

Kuopukseni kävi 3-vuotiaana eka kerran Puuhamaassa. Syksyllä piirsi päiväkodissa kesän hienoimmaksi kokemuksesi Puuhanallen tapaamisen Puuhamaassa. Joten eiköhän se kiva paikka ole! :)

Puuhamaa on kiva paikka leikki-ikäisille. Siellä on temppurataa yms. jollaisissa meidän lapset ainakin tykkäävät kovasti, polkuveneitä ja autoja. jne. Tänä kesänäkin lapset (nyt 5 v ja 8 v) haluaisivat sinne, mutta me vanhemmat olemme sitä mieltä, että nyt pidetään taukoa. Ollaan oltu siellä kahtena edellisenä kesänä.Uimapaikkaan kandee mennä helteillä. Vettä ei lämmitetä, joten viileillä säillä on tosi kylmää. Vanhempi voi mennä mukaan uimaan. Viime kesänä olin aika pettynyt, kun saunat ja pesutilat olivat aika sottaisia. Lattiat olivat likaisia. Tuli mieleen, että mieluummin mennän Kumpulaan uimaan, on lämmintä vettä ja halvemmallakin päästään.Mutta lapset kyllä tykkää uimapaikasta, ja sinne kandee mennä helteellä.Ja temppuradoista yms. Niihin ei varmaan alle 2-vuotiaan kanssa kande mennä. On liian pieni moniin juttuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat