Vierailija

Tein juuri elämäni ensimmäisen positiivisen testin.. yli vuoden yrittämisen jälkeen..Kuukautiset alkoi 4.5 eli niiden mukaan olisi 7+4, mutta nuo menkat kesti 15 päivää, jonka takia (ja lapsettomuuden) menin lääkäriin 23.5, jolloin oli kp 20, tuolloin lääkäri ultrasi ja sanoi että menossa on vasta alkukierto (pitkästä vuodosta johtuen) ja että ei ole munista edes tulossa. Aloitin seuraavana päivänä metformiinin, jota olen syönyt nyt 4,5 viikkoa odotellen kuukautisia että saisin aloittaa clomit. Lääkäri veikkaili menkkoja 16.-19.6 alkamaan.. Suureksi ihmeeksi niitä ei kuulunut ja tein äsken tosin sen positiivisen testin..Milläköhän viikoilla mahtaisin olla?

Kommentit (5)

eli enpä usko että tämä mitään keskenmennyttä raskautta enää näyttäisi.Kiitos kaikille vastannelle..Minäkin luulen että ihan alussa ollaan (jo tuon viikon takaisen negankin takia)T. Ap

Eli jos aatellaan että yli vko ainakin on ollut pakko ultrasta ovikseen mennä, niin voit olla enintään 5+0 (ja vähintään 4+0 koska testi on plussa). Näin veikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

TAI Tuli mieleen, että tehtiinkö sulle silloin toukokuussa raskaustesti? Itsellä kävi joskus niin, että menin lääkäriin kun menkat kesti ja kesti -ja raskaustesti oli yllättäen positiivinen, eli pitkät menkat olivatkin alkuraskauden keskenmeno. Raskaustesti voi näyttää positiivista kuukaudenkin kuluttua keskenmenosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat