Vierailija

Tulisiko susta " kiljuva teinityttö" ? Pyytäisitkö nimmaria tai valokuvaa kanssasi? Mitä sanoisit? Mitä teksit? Oletko oikeasti tavannut suosikkiasi; näyttelijää tai muusikkoa tai vastaavaa?

Kommentit (6)

tavatessani kysyisin miten ihmeessä hän sitten sai kaikki vakuuttuneiksi kuolemastaan 14 vuotta sitten, jos hän on oikeasti elossa? Ja missä piileksinyt kaikki nämä vuodet?Olen tavannut useitakin suosikkejani. Työskentelen joidenkin kotimaisten suuruuksien kanssa.

Vaikka toivoisin tottakai, että voisin jotenkin ymmärrettävästi kuvailla miksi pidän juuri hänestä ja hänen näyttelemisestään. Haluaisin myös mainita joitain parhaita kohtauksia mitä hän on mun mielestä tehnyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska olisin niin täpinöissäni että pulssini lähenisi viittäsataa ja tuupertuisin hänen käsivarsilleen :)Noh, ei sanoisin hänelle miten lahjakas hän on (vaikka senhän koko maailma jo tietää) ja kyselisin hänen urastaan, elämästään ja perheestään. Sanoisin että oli upea kokemus tavata hänet.Pyytäisin häneltä tietty nimmarin ja ottaisin miljoona valokuvaa :) ja pyytäisin vielä häneltä isonison halin :)

jos työn merkeissä tapaan kuuluisuuksia, niin ei ole korrektia käydä siinä kärttämään jotain nimmaria tms. Kohtelen heitä samoin kuin muitakin ja hoidan työni.2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat