Vierailija

Ihmettelen, kun on ihan toimistotyöstä kysymys eikä edes yksityisellä. Eikös nyt yhdellä kädellä pysty työskentelemään? Ihmettelen, en moiti.

Sivut

Kommentit (22)

Jos se sen käsi on kovin kipeä? Joutuu napsimaan vahvoja tabuja siihen? Ei sitä voi töitään aivan mömmöissä tehdä. Ja onko olkapää oikea ja henkilö oikeakätinen? Kyllä se vaikuttaa työsuoritukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni on satunnaisesti (reuma) ja se on vaikeaa! Se käsi on silloin täysin toimintakyvytön, kun olkapää on kipeä.

Kättä ei voi nostaa, kädellä ei voi puristaa mitään, sitä ei voi liikuttaa..En meinnannut saada säilykepurkkeja auki, tiskaaminen ei onnistunut, koska en voinut pitää astioista kiinni sillä kädellä, saati harjaa. Pyykkien ripustaminenkin oli vaikeaa, yhdellä kädellä se jotenkin onnistui..Että en ihmettele sairaslomaa, sitä ihmettelen, että _vuosia_ koska mikään sairasloma kai ei voi kestää _vuosia_?

Itse olisin ainakin melkoisen " kädetön" jos vain toisella kädellä pitäisi työt tehdä. Olen tottunut 10-sormijärjestelmään, hiirtäkin tarvitsee..Olkapäässä voi olla pahakin repeämä tai kalkkeutumaa. Hän voi olla leikkausjonossa esimerkiksi, ne on nykyään PITKIÄ. Kipu voi olla todella niin raastavaa, ettei töihin pysty. Kivuntunne kun on niin yksilöllinen, paha siihen on muiden sanoa mitään, että pystyykö töihin vai ei.

kun ei saa sairaseläkettä, mutta ei työhönkään kykene. tosin, sillä kylläkin selkä paskana.Vierailija:

Lainaus:


Että en ihmettele sairaslomaa, sitä ihmettelen, että _vuosia_ koska mikään sairasloma kai ei voi kestää _vuosia_?
itselläni oli olkapään jännetulehdus johon sain heti alkuunsa julkiselta pätkissä saikkua varmaan reilu kuukauden ja yksityisellä kirjoitti suoraan kuukauden VUODELEPOA. olkapää rasittuu ihan vain jo siitäkin että se olla roikkuu tuossa ja koska itselläni vaiva ei ottanut parantuakseen, jouduin vuodelepoon jotta olkapää pääsee täysin lepoon. idiootiltahan se tuntuu maata olkapään takia :)

joten kyllä loma on " ansaittu" , jos sitä on noin pitkään saanut. Itse en ainakaan pystyisi yksikätisenä tekemään juuri mitään toimistotöitä, lähes kaikkeen tarvitsee kahta kättä - tai sitten töihin menee niin jumalattoman pitkä aika, että se tulee aivan liian kalliiksi. Yhdellä kädellä kirjoitusvauhtini putoaa ehkä neljäsosaan normaalista, yhdellä kädellä en pysty käsittelemään isoja paperinippuja, yhdellä kädellä en pysty edes nitomaan tai rei' ittämään papereita! Jopa riippukansion ottaminen laatikosta on melkoisen hankalaa yhdellä kädellä.Tietysti jos tehtävät olisivat pelkkää kirjoitustyötä, niin voisi hankkia puheentunnistusohjelman ja suoltaa sillä tekstiä päivät pitkät. Puhelimessakin tietysti pystyisi puhumaan ja kahvia keittämään, mutta omat työni eivät kyllä tuossa etenisi lainkaan.

Ja vasen käsi myös invalidisoi täysin. Kummaa ihmettelyä sulla, mitäs se sulle kuuluu? Lääkäri varmaan paremmin osaa määritellä työkyvyn. Vai epäiletkö että lintsaa?

Jotenkin vaan tuntui niin pikkuvaivalta toimistotyöntekijälle. Etenkin kun tuo poissaolo on jatkunut jo muutaman vuoden. (Välillä puolipäiväisenä töissä ollen.)Ihmisillä vaan on yleisenä tuota reumaakin ja vaikka polven kulumaa ja silti ovat töissä. Luulisi jonkun polven kulumankin haittaavan enemmän työntekoa kuin olkapään.Kaippa tuo sitten on hankala vaiva ja vaatii makuulepoakin. Tulee mieleen, että jos vielä vuosia jatkuu, niin kannattaisiko koko käsi poistaa. Tiedän yksikätisenkin toimistotyöntekijän. (Sikiöaikainen vaurio lääkkeestä.)

Se on leikattu jo pari kertaa. Ei meinaa pysyä kunnolla kolosessaan. Välillä ollut töissä puolipäiväisenä. Ei kuulemma ihan törkeästi joudu syömään kipulääkkeitä. Kummallista, että ei sitten voi toimistotyötä tehdä edes toisella kädellä tai puolipäiväisesti.Kotityöt hänellä ovat toki hankalia ja sen ymmärränkin, ettei hän esim. rakennustyömaalla pärjäisi, mutta että ei pysty olemaan toimistotyössä. Ihmettelen. ap

En sinänsä varsinaisesti epäile lintsaustakaan, mutta onkohan hän jotenkin liian herkkä tai jotain. Voisihan sillä toisellakin kädellä jotain tehdä. Ennen vanhaan ei kyllä tuommoisen vuoksi olisi voinut vuosia sairastaa. Ja työt olivat raskaita maanviljelys- ja karjanhoitotehtäviä. Mitenköhän ennen kestettiin pahempiakin ongelmia töissä silti. (Selkäkivunkin ymmärrän paljon paremmin, kun sille on jatkuva kuormitus päällä.) ap

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat