Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Harkitsen tosissani Scootereiden ostoa ja senpä vuoksi olisin kaipaillut kokemuksia. Toimiiko esim. Talvella lumessa ja sohjossa? Myyjä kertoi olevan tarkoitettu lähinnä kesä-syyskäyttöön. Kertokaa hyviä/huonoja puolia.Kiitos etukäteen!

Kommentit (7)

Mekin ostettiin samat pari kk sitten,myyjän suosituksesta.Erittäin tyytyväinen olen ollut.Ihanan kevyet rattaat ja helpot laittaa kasaan autoonkin.Eli keveät ovat,mutta samalla oikein jämäkät.Uskon että ovat hyvät myös talvella!

Ostettiin pojalle kyseiset rattaat aika extempore, mutta ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Hieman ihmetyttää myyjän sanomiset että olisivat vain kesä/syyskäyttöön!! Talvellakin kulkee tosi hyvin! Ja muutenkin erilaisissa maastoissa. Pukkasin pari viikkoa sitten maalla pellolla kun piti hevosille vettä laskea ja hyvin kulki! Ainut miinus on se että jos pidät rattaita auton peräkontissa, lentokoneen ruumassa tai muussa vastaavassa tilassa, kuomu saattaa vääntyä. Lastentarvikkeessa sanottiin että paljon käyvät ihmiset oiotuttamassa niitä. Meilläkin peräkontista hieman vääntynyt mutta sen saa kyllä väännettyä suoraksi. Muuten kyllä loistorattaat, suosittelen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitähän se meinaa tarvittavan talvella lisäksi...Meillä rattaissa jalkapeitto jota ei ole käytetty

Vauva oli puolivuotias kun ostimme syksyn tullen rattaamme. Ostin silloin duopussin myös ja se oli tosi lämmin ja ihan kovilla pakkasilla saatoin laittaa taljan alle. Kesällä siitä sai jalkapeiteosan pois ja istuinpehmuste jäi joka suojas rattaita myös. Toisena talvena oli käytössä duopussi päikkäreillä muttei enää ulkoilussa.Toisena talvena ostin myös Brion ilmakumit 25 cm ja nyt kulkee erittäin hyvin -hyvät ne tavallisetkin pyörät on.Nyt typy on 2,5 ja nukkunut vielä päikkärit usein rattaissa,siirtymässä sisällenukkuminen. Muuten melkein jo kävellään. Softyt hankin vielä kauppareissuille kun täältä reilu km kauppaan -saapi kassit niihin.

Tuttavallani on kyseiset rattaat, ja hän on muuten tyytyväinen mutta kuomu on kuulemma suojaton huonolla säällä. Hän katseleekin kateellisena meidän Teutonia Timmyjen suojaisaa kuomua. =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat