Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko hintansa väärti? Onko siellä siis 2 tai 3 makuuhuonetta + keittiönurkkaus vai kuinka?

Kommentit (6)

Ihan kiva yöpymispaikka perheelle, ei kylläkään mikään luksus. Meillä oli varattuna kahden makuuhuoneen huoneisto eli lapsille oma ja aikuisille oma makkari. Jotain ääntä naapurista tosiaan kuului, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Keittiövarustus oli niukempi kuin luulimme (onneksi meillä oli murukahvia mukana..)

Erilliset makuuhuoneet ja keittiö/olohuone. Ei erityisen viihtyisä, mutta mun mielestä perheen kanssa kivempi kuin tavallinen hotellihuone.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni on hintansa värtti. Suuri miinus siitä, että huoneistoissa ei ole kahvinkeitintä vaikka mainostaa, että keittiössä on täysvarustus.Muista huoneista kuuluu meteliä (etenkin juhannuksena, heh) mutta hyvin kyllä yöksi hiljeni.Jos haluaa edullisesti ihan toimivaa majoittumista, niin suosittelen.

Kannattaa ottaa huomioon, että jos menee vaan oman perheen kesken, niin niihin muihin makuuhuoneisiin saattaa tulla joku vieras perhe. Siellä on myös mahdollista lunastaa koko kämppä omaan käyttöön.

Äänieristys ei mikään paras mahdollinen..Muuten tosiaan tilavia huoneistoja, en kyllä mitää vierasta perhettä samaan huoneistoon haluaisi..

Keittiössä oli yksi kattila ja lautaset, lusikat, haarukat n 5.lle, TV.

Ihan siisti ja ainakin tilava kämppä (jos rattaat ja muut systeemit mukana. Kiva siinäkin, jos haluaa itse valvoa niin saa lapset nukkumaan toiseen huoneeseen ja jos useampi perhe reissussa niin vielä mukavampaa:)

Eri hinnalla voi käydä sitten aamiaisella kylpylässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat