Huomasin yhtäkkiä lapsen korvan taakse ilmestyneet pahkurat -tietoa kaivataan!

Vierailija

Poika on perusterve, eikä ole muutoinkaan sairastellut tänä vuonna mitään ja nyt ilmestynyt korvan taakse 2 pahkuraa. Patit eivät punoita eikä ole kosketusarkoja, näkyvät turvonneena ja tuntuvat kovilta. Mistäköhän voisi olla kyse? Pitäisikö vaan seurata jollei muuta ilmaannu?

Kommentit (6)

Vierailija

Jos on niin ne on ihan normaalia.Oliohan kysesssä nyt imusolmukkeet vai mitkä. Mutta minulle on lääkäri sanonut, että normaaleja ovat! Ja lapsilla yleisiäkin.

Meillä on kolmella lapsella ollut molemmin puolin niskaa pahkurat parivuotiaina.

Vierailija

ja kaksi aivan vierekkäin ihon alla. Eivät ne kyllä paljon liiku, vähän mutta kun ovat niin lähekkäin toisiaan. Imusolmukkeiden turpoamisen oon aina yhdistänyt flunssaan ja ny ei oo mitään. Samoin joitain rauhas- juttuja mietin, mutta kait nekin tulehtuessaan kuumeen tms. nostais. Ei ole ennen moista ilmaantunut, nyt ikää poitsulla päälle 5-v. Noh, ehkä katsotaan rauhassa :) Ajattelin jo, että olisko voinut noista viileistä/kosteista ilmoista tulla kun päivät illat vipeltää ulkona?

Vierailija

Paikallinen yksityislääkäri totesi sen johtuvat yllättävästä altistumisesta kaikille ötököille (hyttyset, paarmat jne.). Lapsilla myös allergia-aika voi aiheuttaa tuollaista, vaikka muita oireita ei paljon olisikaan.

Vierailija

ja kaulan sivussa, verisuonien kohdalla. Hän on myös perusterve ja kun neuvolasta kysyin, siellä sanottiin, että saattaa olla tulossa kipeäksi tai sitten on just ollut kipeä. Patit ovat olleet jo monta kuukautta, että ilmeisesti eivät liity mihinkään flunssaan. Mutta ei kai sitten ole mitään vakavaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat