Vierailija

Siis pelkään risteyksiä,joissa ylämäkeen, lieväänkin, lähtö. Kun harjoittelen kaikessa rauhassa, se sujuu. Mutta liikenteessä auto vain pysähtyy kaiken aikaa. Mikä avuksi?

Kommentit (15)

Vierailija:

Lainaus:


mäkilähdössä on vaikeaa. Edes autokoulussa. en tiedä että tuurillako onnistuin vai miksi mutta koskaan se ei ole ollut ongelma.
Mutta ap, kannattaa käyttää vaikka käsijarrua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sama taskuperuutusten kanssa.

Itse epävarma niiden kanssa, ja sitten eräänä päivänä työn takiani pari kolme viikkoa piti parkkeerata kaksi kertaa päivässä taskuun suhteellisen vilkasliikenteisellä tiellä, siihen jotenkin rutinoitui hoitamaan homman nopeasti ja varmasti. Ja pian uskalsi taskuperuuttaa vähän ahtaampaakin koloon. Sama mäkilähdön kanssa, kun joka päivä ajaa ja niitä harjoittelee niin pakosti sen oppii.

jos jyrkkä mäki. ajokortti ollut vajaa 2v. ei auto sentään sammu mut valuu jonkin verran taakse ja kauheet kieerrokset..hävettää..ja ketuttaa jos mäessä joku on heti perässä kun pelkään että luisun hänen puskuriin..

Yritä löytää se kohta, missä kytkin ottaa kiinni, ja nosta hyvissä ajoin poljin siihen. Sitten vain valojen vaihtuessa painat kaasua. Kuten varmaan yksin ollessa osaatkin :)Meillä mies ei tykkää mäkilähdöistä, vaikka muuten ajaakin hyvin. Oma peikkoni taas on taskuparkkeeraus.

Kytkimellä olen aina lähtenyt. Oman auton kytkintuntuman oppii kyllä niin nopasti, että osaa nostaa kytkinjalkaa juuri sopivan verran että auto pysyy paikallaan ylämäessäkin. Sitten samalla kaasua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat