Vierailija

Onko jotain kotikonstia, jota voisin yrittää itse? Luonnonjugurttia, maitohappobakteereita tms.? Haju on sellainen hiukan sillin tapainen.

Kommentit (13)

se nyt vain pitää kestää, että pienenkin tytön alapää voi tuoksahtaa - alapäältä. Luulisi, että kerran päivässä pesu riittää kuitenkin alkkareiden vaihdon kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olipas tullut kivasti vastauksia, kiitos niistä!Vaippa on vielä käytössä, paitsi kotioloissa saa nyt juosta ilman vaippaa ja pöksyjä. Siksi hiukan ihmettelinkin hajun alkamisen ajankohtaa, kun ilmakylpyjä on taatusti saanut.Kakkoselle tiedoksi, ettei se lääkärikään pysty välttämättä mitään ihmeitä tekemään. Antibiootteja varmaankin määräisi, mutta ne aiheuttavat vain lisää tulehduksia (hiiva ym.). Siksi haluan ensin koittaa lempeämpiä keinoja.Tytön alapää pestään vedellä nyt kahdesti päivässä, tai useamminkin jos kakkaa pariin otteeseen. Eli kakan jälkeen (kakkaa yleensä aamulla) ja iltapesujen yhteydessä. Toisaalta liika peseminen, edes pelkällä vedellä, ei ole hyväksi. Ehkä kokeilen vielä pestä heti aamulla. Ja kokeilen Lactalia ulkoisesti (en siis truuttaa sitä emättimeen sisälle), maitohappobakteereitahan se sisältää, joten ei se voi olla lapsillekaan haitallista.

ja joillakin lapsilla varsinkin tytöillä alapää saattaa haista todella pahalle :/ Mutta useimmiten kyse on tosiaan hygienian puutteesta. Vaippapeppu pitää pestä kunnolla aamuin illoin. Omalla lapsellani pesen ja apuna käytän ihan perusvoidetta.

mikä helvetti siinä on, että jos lapsi tarvitsee lääkäriä ja lääkkeitä, niin ette anna lapselle niitä?eikö tosiaan voisi jättää sitä röökiä tai jotain muuta omaa turhanpäiväistä ostamatta, että lapsi saa lääkkeet??perkele.työnnä omaan toosaasi mitä huvittaa, mutta vie se lapsiparka lääkäriin!!

Kovin on kyllä kiinnostunut pimpistään, joten eihän se mahdottomuus ole. Ulospäin ei kyllä mitään näy, enkä ihan heti ala tarkempia tutkimuksia tekemään...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat