Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

nimen täytyisi olla sellainen joka sopii Josen kans, mutta ei liian samanlainen.Itse ollaan mietitty:

Justus

Miska

Samu ( kummipojan nimi on Sami, haittaako?)

ReneMielipiteitä näistä ja lisää ideoita, kiitos.

Kommentit (11)

Näistä nimistä parhaiten sopisi Miska. Justus on jotenkin eri paria, samoin Samu, jotka muuten ovat kivoja nimiä. Rene ei jotenkin ihastuta, vaikka se kyllä rakenteensa puolesta (romaanisista kielistä, kuten Josekin) sopisi.Miska ja Jose olisi vekkuli veljespari!

Jose ei ihan tavallinen, joten veljen nimikään ei tarvitsisi varmaankaan olla mikään " massa" nimi.. Jose ja Hugo :)Tuo teidän miettimä Justus kyllä kanssa kiva :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on myös Dani (Daniel) ja ihana nimi tietysti sekin olisi...Justus *On jo yksi J-nimi...voisi olla joku muu?! Justus ihan ok kylläkin, vaikka makuuni liikaa ässää.Miska *Ei miehekäs mutta kiva nimi muuten. Josen kanssa sopivasti " samanlainen" .Samu ( kummipojan nimi on Sami, haittaako?) *Ei haittaa. Samu on hyvä nimi. Ei kauhean yleinen nyt- siitäkin plussaa!Rene *Hyvä tämäkin. Pirteä ja selkeä lyhyt. Jose ja Rene olis hyvät!Manu taisi jo olla ehdotettu, sekin olisi veikeä nimi.Ehdotan vielä Kare.

Homokampaaja?? Just joo :DSiitäkin huolimatta lisää ehdotuksia:Jone

Jussi

Lare 9m

Lari

Manu

Miko

Miksu 1m

Miku

Nemo

Pete

Petu 24m

Same 1m

Tuo oma mielikuvani varmaan juontaakin sieltä, että tunnen yhden Rene-pojan. En siis kovin puolueettomasti pysty pelkkänä " nimenä" tuota arvioimaan, kun yhdistän Renen mielessäni tuttuun lapseen. ;)

Renestä tulee itselleni mieleen kampaaja, joka on homo. Ei mitään reippaan pikkupojan mielikuva tosiaan ; )Jose on sen verran erikoinen, että pikkuveljenkin nimi voisi sitä olla.

Itselläni on Daniel, joka on käytössä lyhentynyt Daniksi.

miettimistänne paras on Miska.Ehdotetuissa oli paljon ihania, peesaan ja kannatukseni saa Dani, Luka, Milo, Jami ja Tino.Uusina ehdotuksina tarjoan: Nooa, Reko, Tomas ja Jaani

Justus:Ihanan reipas!!Miska:Tää on ihana!Samu:Samu minusta ihana, eikä haittaa, että kummipoika on Sami, mutta muuten ehkä aika tavallinen verrattuna Joseen ;o)!!Rene:Tää sopis myös tosi kivasti!muutama ehdotus:Milo

Luka

Sasu

Tino

Timi

Jami

Jimi

Juska

Juuso

Jiri

Noel

Misa

Roope

Ropi/Robi

NemoPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat