Vierailija

Kyseessä kaveri, joka ei koskaan kysele kenenkään lapsen kuulumisia, tai ole heistä muutenkaan kiinnostunut. Omistaan jaksaa kyllä vouhkata. Jopa hyvän juhannuksen toivotuksessa (multimediaviesti) oli kuva lapsesta!!Ärsyttävää, että kuvittelee muiden palvovan hänen jälkikasvuaan.

Kommentit (6)

Meidän lapsella on esim aloitettu lääkitys erään sairauden takia, mutta kertaakaan tuo ihminen ei ole lapsen vointia tai lääkityksen tehoamista kysynyt.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni on kolme lasta, ja kun kaverini on meillä kylässä, hän ei noteeraa meidän lapsia millään tavalla, mutta kyllä pitäisi juosta siinä vieressä koko ajan katsomassa jotain söpöä ilmettä oman lapsensa naamalla. " Tulepas äkkiä katsomaan, miten Nico-Petterillä on ihana ilme" , " Eikös meidän Nico-Petteri olekin harvinaisen söpö?"

Lisäksi koko suku saatiin vuosikalenteri seinälle, missä Nico-Petteri eestä ja takaa, Nico-Petteri istuu ja makaa..

Huoh..

Vierailija:

Lainaus:


Itselläni on kolme lasta, ja kun kaverini on meillä kylässä, hän ei noteeraa meidän lapsia millään tavalla, mutta kyllä pitäisi juosta siinä vieressä koko ajan katsomassa jotain söpöä ilmettä oman lapsensa naamalla.
Ja tuo lääkitysjuttu oli vain esimerkki. Itse olen lapsen sairaudesta puhunut hyvin avoimesti joten en oikein osaa kuvitella, että kaveri haluaisi olla muka hienotunteinen. Itsekäs vain.

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat