Vierailija

No eipä ole vaikea arvata kun tapahtumapaikkana on Fosie!aftonbladet. se/vss/malmo/story/0,2789,1103405,00. html

Uusin tutkimustulos kertoo myös karua kieltä Ruotsin todellisuudesta, jo 3/4 teinitytöistä pelkää tulevansa raiskatuksi. Moni ei koskaan tunne oloaan turvalliseksi ulkona liikkuessa. Tämä ei tietenkään ole mikään ihme, Ruotsin raiskaukset ovat moninkertaistuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. Erityisesti teinityttöihin kohdistuneet järjettömät hyökkäykset keskellä päivää ovat yleistyneet. Tähän jamaan on kansankoti itsensä ajanut. Mitä pitää vielä tapahtua ennen kuin todellisuuteen herätään?

Sivut

Kommentit (66)

Vierailija:

Lainaus:


koska maahanmuutto tulee lisääntymään joka tapauksessa. Sille ette te ressut vopi yhtään mitään ja hyvä niin.
On se niin ihanaa kun yhteiskunnan ja rehellisten veronmaksajien elättämiä rikollisia ja raiskaavia sosiaalipummi-neekereitä pyörii omien mustalaisten lisäksi joka nurkissa kuin kulkukissoja! Aah, autuutta! Ja sille ei ressut voi mitään ja vjyva niin!

Pääasiahan on se tärkein eli maahanmuuttajien koulutus ja tukeminen muuton jälkeen! Ei tarvitse olla mikään tohtori mutta ihminen joka on valmis työskentelemään, oppimaan uuden kielen jne. jotta näistä ihmisistä saadaan työssä käyviä itsensä elättäviä.Siinä ei ole mitään järkeä että maa on täynnä maahanmuuttajia joista puolet on työttöminä. Mieluummin pienempi määrä joista pystytään huolehtimaan. Nyt Ruotsiin otetaan esim. pakolaisia hirveästi mutta onko siitä mitään hyötyä koska nämä pakolaiset unohdetaan saman tien. Eli lopputuloksena on syrjäytynyt alaluokka ihmisiä jotka makaavat työttöminä kotona, kielikursseille eivät pääse koska niissä ei ole tilaa.

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


vai* Vähän maahanmuuttajia jotka koulutettuja, maan kielen osaavia, työssä käyviä, rikollisuus vähäistä, sopeutuneet maahan, tuntevat maan tavat ja kulttuurinKovasti työvoimapulastakin aina vouhkataan mutta sitä ei auta yhtään se että otetaan maahan ulkomailta ihmisiä jotka makaavat kotona tekemättä yhtään mitään.


Mistä sinä raukka luulet sellasia maahanmuuttajia Suomeen löytyvän?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nämä ovat vain asioita joista ei saisi julkisesti puhua. Kun yrität puhua ja miettiä syitä tähän, olet rasisti. Niin yksinkertaista se on.Esimerkiksi tämä yksi suuttui täysin viattomasta aloitusviestistä. Osa ihmisistä näkee vain rasismia kaikkialla, myös siellä missä sitä ei ole. Jos epäilee aivan asiallisin perustein (Malmön maahanmuuttajamäärä) että kyseisen veriteon tehnyt on maahanmuuttajataustainen henkilö, on rasisti.eli tekevät raiskauksia joista ei ilmoiteta. Aika usein jos otetaan puheeksi ulkomaalaisten suomalaisia korkeammat raiskausluvut niin vastineeksi saa vastauksen " suomalaisen tekemästä raiskauksesta ei ilmoiteta kun raiskaa vaimonsa tm. tutun" Ihan yhtä lailla myös ulkomaalaiset raiskaavat tuttujaan ja näistäkään raiskauksista ei ilmoiteta.Vierailija:

Lainaus:


vai väitätkö, että suomessa naiset on naimissa ulkomaalaisten kanssa? Mikä oli logiikkasi? Onko sinun ulkomainen miehesi raiskannut sinut? Yleensä noissa tutkimuksissa halutaan nimenomaan perehtyä suomalaiseen ilmiöön, joten olisi kummallista, että vain perheitä, joissa olisi ulkomaalainen mies olisi siinä sitten tilastoituina?
Hyvä että sinun asuinalueellasi on kaikki hyvin. Mutta mielestäni Suomessakin pitäisi tarkasti seurata Ruotsin kehitystä, jotta asiat eivät menisi niin huonoiksi. Meillä on erittäin hyvä mahdollisuus oppia muiden maiden virheistä ja estää ne koska meillä on vielä vähän maahanmuuttajia. Valitettavasti Ruotsissa tehtiin kaikki mahdolliset virheet joita Suomessa ei saa toistaa!Minä en ainakaan halua Suomeen:- asuinalueita joilta suomalaiset muuttavat pois väkivallan ja turvattomuuden takia

Näille alueille jää asumaan vain maahanmuuttajia/maahanmuuttajataustaisia, kouluissa 95% maahanmuuttajataustaisia. Koulujen tasoerot hyvin suuria yms.

- pakolaisten haalimista vaikka entisiäkään ei pystytä sopeuttamaan maahan, liika on aina liikaa, ensin jo maassa olevien asiat kuntoon, sitten vasta uusia

Nyt Ruotsissa on tilanne että maahan virtaa pakolaisia ovista ja ikkunoista mutta heille ei ole asuntoa, kielikurssia, koulutusta, työpaikkaa tiedossa. Nämä ihmiset jäävät täysin normaalin yhteiskunnan ulkopuolelle. Ja lisää vaan haalitaan...

- sensuurikulttuuria jossa asioista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä, ongelmia ei myönnetä vaikka niitä on

niin aina syntyy ongelmia. Niinkuin ruotsissa, alueita joissa ei asu ruotsalaisia, vaan maahanmuuttajia ja sitten ongelmia syntyy. Tätä en halua suomeen.

Olet kirjoittanut koko viimeisen kappaleen tyypilliseen kiihottaja sävyyn. Ensiksi olet poiminut " uutisen" , joka palvelee terkoitusperiäsi, vaikka itse uutisessa ei puhuta mistään todellisista rikostilastoista mitään, vaan olet ne jostain temmanut ja lisäännyt kappaleeseesi totuutena. Lopuksi vielä yrität kääntää tämän kaiken kysymyksen muodossa hyökkäykseksi (mahdollisesti) ihmisryhmää vastaan. Vai mihin ajattelit kansankodin heräävän?

Niitä paljon puhuttuja ulkomaalaisten tekemiä raiskauksiakaan ei ole raportoitu poliisille tänä vuonna kuin kaksi. Siinäkin toki on kaksi liikaa. Mutta kun kyseessä on sentään yksi Suomen suurimmista kaupungeista, niin ei se ole prosentuaalisesti paljon.

Joka ikinen raiskaaja, ihonväriin katsomatta, pitäisi sulkea selliin loppuiäkseen, tai mahdollisuuksien mukaan heittää maasta pois. Ja kaikki muutkin kriminaalit tulisi mielestäni laittaa kuriin. Mutta en kannata sitä, että aletaan hysteerisenä kyttäämään joka ikistä tummapintaista miestä raiskauksen pelossa, ja unohdetaan että myös suomalaiset osaa tehdä pahaa.

Ja kuten sanoin, täällä ei ainakaan vielä ole näkyvissä mitään rikospiikkiä nimenomaan maahanmuuttajien toimesta.

Vierailija:

Lainaus:


Missä haavemaailmassa elät jos kuvittelet että Ruotsissa ei ole raiskaukset lisääntyneet? Et ainakaan todellisuudessa. Ruotsissa on todella suuria ongelmia maahanmuuton kanssa joita ei auta yhtään se että niistä vaietaan. Haluat näköjään tänne Suomeen turvattomia asuinalueita, siveyspartioita kaduille, yleistä suomalaisten halveksuntaa mm. heidän kulttuuriaan ja historiaansa koskien.
Syytät minua tietämättömäksi, mutta itse et edelleenkään ole osoittanut niitä tilastoja, joilla tulet tänne levittelemään " totuuksisasi" . En ole kieltänyt puhumasta mistään, mutta haluan mieluummin puhua oikeista asioista oikeilla tutkituilla faktoilla, kuin jonkun " mä tiedän kuinka tossa jorpakon takana menee, usko minua" -faktoilla. Uskotko sinä kaiken mitä netissä kirjoitetaan?Esität minun suuhuni toiveita siveyspartioista yms. Enhän minä ole niin sanonut. Onko hyökkäys paras puolustus?Vierailija:

Lainaus:


Ai että viimeinen lauseeni on jo hyökkäys. Missäköhän siinä jostain hyökkäyksestä mitään mainitaan.
Kysymyksesi on sellaisessa muodossa, ettei siihen pysty " vastaamaan" . Eihän kukaan täysjärkinen halua kenellekkään ihmiselle pahaa, joten tietnkin vastaus on, ettei kenellekkään saa tapahtua mitään. Mutta miten päästään tähän tilaan, jossa kenellekkään ei tapahdu mitään kamalaa. Kerro sinä minulle sinun vastauksesi omaan kysymykseesi.

Vierailija:

Lainaus:


Ruotsissa on muuten hyväksyttyä haukkua ruotsalaista tyttöä huoraksi. Kertonee jotain maan tilanteesta kun tyttöjä saa pilkata ja ivata ja näitä nimittelijöitä ei saa laittaa kuriin kun se on rasismia. Siksi kouluissa saa rellestää ja riehua kun opettaja ei voi tehdä mitään. Eihän Muhammadia voi moittia kun on jo rasismisyyteet niskassa. Siksi joudutaan turvautumaan äärimmäisiin keinoihin, kunnan taholta suljetaan koulu kun koulu rehtorin johdolla ei saa sitä kuriin.
Yllä oleva on sitten suoraan jo kiihottamista. Ensiksi sanot, kuinka ruotsalaisista on tullut uhreja (tosin missään et tätä sen kummemmin perustele). Sitten päättelet, että tekijöinä on Muhammadit eikä vaikka Pers-Joonatanit. Esität kummallisia päätelmiä totuuksina, joita meidän kaikkien nyt tulisi pelätä. Kumma kun minua pelottaa enemmän kaltaisesi ihmisryhmää vastaan kiihkoilijat kuin satunnaiset hullut rikolliset. Yksittäinen rikollinen aiheuttaa kamalan kohtalon yksittäiselle ihmiselle (ja tietnkin hänen lähipiirilleen). Tällainen ihmisvihamielinenasenne aiheuttaa hankaluuksia, vainoa, väkivaltaa paljon suuremmalle joukolle.

Naurettavaa edes väittää että Sverigedemokraterna olisi samanlainen kuin esim. BSS, sellainen kertoo vain puhujan tietämättömyydestä.

Se että uskaltaa kritisoida maahanmuuttoa ei tee kenestäkään uusnatsia.Vierailija:

Lainaus:


juttuja joku lukee totuutena...Naurettava uusnatsipuolue, Tony Halme-tasoa.
ja ikä, onko muut tuntomerkit sellaisia ettei niitä voi lehteen laittaa? Usea silminnäkijä on nähnyt miehen, missä tarkemmat tuntomerkit, nyt on sentään murhaaja vapaalla jalalla!

Just muuten oli uutisissa, että puolet vastaanottokeskuksista jouduttaneen sulkemaan, koska suomeen pyrkii nykyisin enää niin vähän pakolaisia...ja hyvä niin.Vierailija:

Lainaus:


koska maahanmuutto tulee lisääntymään joka tapauksessa. Sille ette te ressut vopi yhtään mitään ja hyvä niin.
Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat