Vierailija

Kommentit (8)

Lahteen kun rakennat, et saa rakennuslupaa ikinä tiukkapipoisten rakennustarkastajien kanssa, aivan hirviöitä jopa ovat tiukkuudessaan ja hankaluudessaan!

Asiakaspalvelu orimattilan rakennusvirastossa huippuluokkaa, asiat hoituu nopeasti kuin mikä! Ja ovat neuvottelutaitoisia, lupailevat jopa,naapureiden harmiksi, liikojakin välillä.



Ja todella noi lääkäri ja hammaslääkärijutut aivan pop. Ei kiinnosta lahdessä vuorokautta odotella päivystyksessä sairaana pienen lapsen kanssa. Jos polttelee päästä lahteen, niin mikäs siinä ajella lahteen muutama kilometri.



Orimattila on TODELLA KAUNIS KAUPUNKI.. huikeita kulmpuilevia peltoja jne. Luonnonrauha, kaunis luonto, mutta silti kaupunki ja moottoritie lähellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikissa kaupungeissa olen asunut

Nyt asun Lahdessa, Hollolaan rakennan.

Hollolan raja on muuten aika mielenkiintoinen, eli

kannattaa tarkkaan katsoa mihin rakentaa, raja kiemurtelee.

Nyt suosittu paikka on Kukkila, Vääksyyn menevän tien varressa

ja Lahti on lähin kaupunki, Hollolan keskustaan on Kukkilasta matkaa, joutuu ajamaan Lahden läpi ja kiertämään Vesijärven. Kukkilaan on tulossa ja on tullut hyviä lapsiperheiden palveluita.



Eli Hollola on vastaus.

Muutta jos pakko olisi, niin silloin Lahteen.

On melkoisen tuttu kaupunki, sopivankokoinen sellainen.

Toinen vaihoehto olisi ehkä johonkin Orimattilan ihan maalle. Saisi olla maalainen kaupunkilainen. Kunnonkokoinen tontti ilman muuta, alle hehtaarin ei aleta edes katselemaan...

saa lääkäriajan samalle päivälle, samoin hammaslääkärin joko samalle pvälle tai ainakin samalle viikolle, siis riippuen tilanteesta.



päiväkotipaikkoja taas ei saa lainkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat