Seuraa 

Eli Niilo Ension siskolle aikaisemmin etsin nimeä ja kiitokset Vauvakalle, joka ehdotti tuota Meeriä. Siihen nimeen nyt olemme miehen kanssa päätymässä. Nyt pitäisi sitten keksiä toinen nimi ja ajateltiin etsiä semmoista suvuista. Nyt taas apua täältä tarvitaan.Eli nimiä, jotka löytyisivät molempien suvusta on:

Vilhelmiina, Kaarina, Maria, Kaisa, Liisa, Martta, Anneli, Hilda, AuneJa sitten vain jommasta kummasta suvusta löytyviä nimiä mm.:

Helena, Miljaana, Sofia, Ida, Eeva, Elisabeth, Inkeri, Annikki, Irene, Tellervo, Hillevi, Johanna, Henriikka, OlgaSukunimi alkaa S:llä, joten hirveästi sitä kirjainta ei saisi toisessa nimessä tai sen lopussa olla. Myös toinen nimi saisi olla vanhahtava nimi.Omasta mielestäni noista suvusta löytyvistä nimistä toiseksi nimeksi kivoimpia olisi Vilhelmiina, Miljaana tai Henriikka. Jotenkin tuntuu, että ne eivät kuitenkaan ole Meerin kanssa niin hyviä.Myös muita vanhatavia nimiehdotuksia ottaisin mielelläni vastaan Meerin kaveriksi.

Kommentit (6)

Jos noin kivoja nimiä löytyy suvusta, niin mukavahan niitä olisi käyttää :) Esim. Meeri Vilhelmiina tai Meeri Miljaana olisivat aivan ihania!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta noista suvun nimistä minusta ihanin on Meeri Vilhelmiina!Mutta niin on monet muutkin niistä kauniita..Meeri Maria on ytimekäs!muutama uusi ehdotus:Meeri Matleena

Meeri Marikki

Meeri Elviira

Meeri Juulia

Meeri Mimosa

Meeri Loviisa

Meeri Linnea

Meeri Matilda (oih!)

Meeri Emilia

Meeri Kerttuli* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat