Vierailija

ukoksi. Ikää nyt 35 v. Kun kavereiden miehet alkaa keräillä mahaa ja massaa muuallekin, on mun miehestä tullut laiha, kuivakka ja hieman ryppyinen. Nuorena oli myös hoikka, mutta salskeampi. ihan tuossa yhtenä iltana havahduin saunassa katsomaan, kuinka näyttääkin kuihtuneelta ja ryppyiseltä.Eihän tällä mitään väliä, mutta jos multa ois kysytty, niin paremmin iskisi hiukka tukevampi tapaus.

Kommentit (9)

mutta ikää on vasta 30, ja aurinkoa voisi varoa. Suvun miehet samanlaisia. Olut se vanhentaa ja ainakin vie tilaa paremmalta ruoalta, kuitenkaan se ei välttämättä lihota, jos ei syö sen kanssa mitään, kalorit jää saamatta! Ruokaremppa kannattaisi tehdä ja alkaa harrastaa liikuntaa, unohtaa se olut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laiha käppänä, ehkä sukuvika vaan. Naamasta mies on toooosi nuoren näköinen, vois olla joku kaksvitonen, mutta kroppa kertoo muusta...Liosäksi sillä on sellaista selluliitin näköistä kyljissä, on siis " laiha läski"En oo itsekään mikään missi, enkä muutenkaan ulkonäköfiksautunut. Katselin vaan jotain vanhoja kuvia ja katsoin, että oli miehen kroppa kyllä aika tavalla seksikkäämpi.

Miehen veli on hyvä esimerkki siitä. Hän alkoi myös vähän päälle kolmekymppisenä näyttää rupsahtaneelta ja kuihtuneelta, kun on aivan liian laiha. Lisäksi hän grillaa nahkansa aina kauhean ruskeaksi ja tupakoi, joten ei mikään ihme, että vanheni jo nuorena. Mieheni taas ei ole niin laiha, ei ole kaljamahaakaan, hän ei tupakoi, mutta ottaa kyllä aurinkoa, mikä alkaa näkyä naamassa. Mieheni on nyt 47-vuotias, mutta ei todellakaan vielä näytä sen ikäiseltä. Kun tajuaisi vielä lopettaa tuon auringonoton, mutta taitaa olla vuosien uv-säteily jo tehnyt tehtävänsä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat