Vierailija

joka moittii tytärtään siitä, että tämä ei ole huolehtinut lastensa huoneisiin täsmälleen oikeanlaisia säilytyskalusteita (sukulaisten ostamille leluille), että tämä ostaa lapsilleen liikaa vaatteita (kahdesti vuodessa) ja että tämä ei laita tarpeeksi kotiruokaa ja että tämä tekee työtään, eikä ole vain kotona (lapset 6 ja 4) ja että perheen talon remontti ei etene siinä vauhdissa ja järjestyksessä kuin äiti itse haluaa (yksi ikkunaruutu on vääränlainen).Perheessä kaksi lasta, joista toisella vaikea astma, joka on vaatinut öisiä sairaalakeikkoja ja lääkitystä 2 tunnin välein öin ja päivin ja jatkuvaa "päivystämistä", paljon sairauspoissaoloja töistä.Moitteet toimitettaisiin kiertokirjeenä, jonka niin sukulaiset kuin vähän muutkin voisivat vapaasti lukea.Vetäisittekö herneen nenään?

Kommentit (9)

Mitä tarkoitat että moitteet toimitetaan kiertokirjeenä? Ja onko siisn niin että sinun taloasia remontoidaan ja äitisi moittii, koska remontti ei etene hänen suunnitelmiensa mukaan? Vai että äitisi moittii koska remontti ei etene sinun suunnitelmiesi mukaan?

ajattelisin että tämä äiti on aika sairas ja onneton ihminen, ja että tyttären olis korkea aika ottaa etäisyyttä ja nousta äitiänsä vastaan. Kirjoittaa vastine kiertokirjeelle ja sanoutua irti yhteyksistä, ellei meno parane.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos sinä olet tuo tytär niin se nainen ei kyllä ole äitisi. katkaise välit kokonaan, heti ennen kuin se ämmä myrkyttää koko elämäsi.

ole oma elämä hallinnassa joten se yrittää hallita sinun elämää. Ja vetäisin jo vähemmästäkin herneen nenään! Vedin jo siitä kun mun oma äiti sanoi että et kai sinä tuota anna lapsiraukalle, kun laitoin tuttelia pulloon kun sei suostunut enää rintaa ottamaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat