Vierailija

Mielipiteitä kiitos? Olis kiva muutenkin kuulla kokemuksia kylppärirempoista; kustannukset?, kauan kesti? jne. Eniten askarruttaa tällähetkellä se, että missä perheemme käy vessassa, kun kyseessä on meidän ainut vessa?? Taloyhtiöllä ei mun tietääkseni ole tuolla vessoja?

Kommentit (9)

Meillä uusi asunto ja vaaleat, perinteiset saumat. Karmean näköiset, vaikka kohtuullisen siistejä ihmisiä ollaan. Niihin siis kertyy ja syöpyy kaikki. Muutenkin tumma lattialaatta esim. tuo ehdotettu ruskea (nyt muodikas, miten pitkään?) tai harmaa. Ja laattojen värinen sauma. Seinissä minusta perinteinen valkoinen on kyllä hyvä. Ihan peruslaatta tai sitten iso tai vaikka tiilen kokoinen (millä nimellä ko laattaa kutsutaan?). Mosaiikkilaatoilla tehdyt yksityiskohdat esim. leveä raita lattiasta kattoon on kiva. Kivaa varmasti suunnitella ihan omannäköinen kylppäri, ei muuta kuin kiertelemään kauppoja ja esitteitä!

Seinät ovat valkoista valemosaiikkia, eivät ihan puhtaanvalkoiset vaan hiukan ruskeaan vivahtavat.Ehkä kannattaa hommata jostain sellainen siirrettävä kemiallinen vessa remontin ajaksi, luulisin että niitä vuokrataankin jossain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja tosi tyylikäs tuli. Vinkkinä vielä että kustannuksia laskettaessa kannattaa huomioida että tasotteet ym piiloon tulevat materiaalit maksaa ihan kauheesti. Ettei sitten laske budjettia vaan sen mukaan mitä laatat maksaa..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat