Vierailija

saa niin pahat allergiaoireet naapurin pihan heinikosta.Siihen nurmikkoon/heinikkoon ei kyllä enää ruohonleikkuri tepsi, vaan pitäisi olla joku viikate. Tiedän, että naapuri ei itse tee asialle mitään, vaikka siitä hänelle sanoisikin.Mitä pitäisi tehdä? Voiko isännöitsijä palkata jonkun muun tekemän homman ja velottaa sitten tätä meidän naapuriamme?Asutaan rivitalossa.

Kommentit (9)

Myös isännöitsijä lähetti hänelle kirjallisen " ohjeen" nurmikon leikkuusta viime kesänä.Mutta nyt siis taloyhtiön omat pihatyökalut eivät enää tehoa siihen heinikkoon, vaan pitäisi hommata viikate tms. Taloyhtiö tuskin haluaa sellaista ostaa, kun ei sillä muuta käyttöä ole. Ehkä paras ratkaisu olisi, että joku teini " palkattaisiin" hänelle ns. pihanhoitajaksi aina kesän ajaksi. Vai?ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eikä aina vaan kitistä. vai on nurmikko ajamatta. Buahahaa!!

mites mies voi elää ja olla ulkona, ilmahan on TÄYNNÄ siitepölyä, sitä tulee muualatakin kuin naapurista

Entäpä jos kysäisisitte että saatteko ajaa nurmikon samalla kun ajatte omanne?? Tuskin sen naapurin piha mikään hehtaaripelto on, joten tuskin aikaakaan menisi kovin paljon. Ja jos se miehen oloa helpottaa, niin siinä on palkkaa kylliksi.

Kerrotte tilanteen asiallisesti ja syyttelemättä. Ehdottakaa vaikka, että palkkaatte jonkun teinin leikkaamaan nurmikon ja maksatte palkan puoliksi tms.Jos se ei tehoa, niin isännöitsijä on oikea taho. Mutta " virallista" tietä asian hoitaminen kestää jopa vuosia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat