Vierailija

Haen lapselleni yksinhuoltajuutta. Lapsen isä on esittänyt vaatimuksenaan että haluaa nähdä lapsen 2kertaa kuukaudessa, lauantaisin klo;12-17

Ainut syy miksi han tapaamisia haluaa on hänen oleskelulupansa jatkuminen, nimittäei näin ollen hän saisi oleskelulupansa jatkumaan aina vaan uudelleen perhesiteiden perusteella.

Syitä jonka vuoksi haluan yksinhuoltajuuden sekä evätä kaikki mahdolliset tapaamiset on

- Suuri uhka että isä nappaa lapsen ja yrittää viedä hänet kotimaahansa

-Isällä alkoholin kanssa ongelmia

-Jo raskausaikana soitellut ja lähetellt känniviestejä yöt ympäriinsä, nämä viestit minulla tallessa, ja lähetysaikakin näkyy esim, klo:03.30..

-Uhkailee nyt jo vauvan synnyttyä että voii tehdä mitä vaan kun on kerran saanut töitäkin (??)

-Ilmoittanut usemmassakin viestissä että on palaamassa pian kotimaahansa

-lapsi vasta 4kk ja tyttö eikä ole isäänsä koskaan tavannut, isä haki minsta avioeroa heti kun tulin raskaaksi, vaikka vauvaa olikin yritetty 2 vuotta

-Isä on maailman paras valehtelija, onnistui jo kerran sossuja (toisen asian tiimoilla) vedättämään, ja sai toisiin lapsiin lisää tapaamisia, tämän jälkeen ei käynyt kertaakaan heitä tapaamassa, mutta saavuttihan päämääränsä ja sai toiselta henkilöltä tapaamisia pois!

-Isä ei puhu suomea, joten hänellä ei olisi edes yhteistä kieltä lapsen kanssa

-Mielestäni lapsen pitäisi saada kasvaa ympäristössä jossa hän tuntee olevansa haluttu ja rakastettu, eikä hyödyke jonkun muun asian tavoitteluun

-tiedän että mikäli hän yhteishuoltajuuden saa niin hän koettaa vaikeuttaa elämäämme kaikin mahdollisin tavoin, jo nyt ei suostunut antamaan nimeään passihakemukseen, ei maksa elatuksia yms,,

-Tiedän myös jos saa tapaamiset, niin heti kunoleskelulupa on taas vuodeksi myönnetty, tapaamiset jää, jos ei päätä maasta poistua ja vauvaa mukanaan koettaa viedä.

KIITOS ASIALLISISTA VINKEISTÄ!

MORALISIJOIJAT ÄLKÄÄ VAIVAANTUKO,,MIKSI MENIT ULKOMAALAISEN KANSSA NAIMISIIN YMS ON KUULTU IHAN TARPEEKSI!! Tilanne on nyt kuitenkin nyt tämä naimisiin menin ja vauvakin syntyi ja tästä on koetettava jatkaa lapsen parhaaksi. rakastan lastani enemmän kuin mitään ja kaikkeni hänen turvallisuudekseen/hyväkseen teen ettei joutuisi isänsä takia kärsimään.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehensä oli sellainen lapsellinen huuhaa- ihminen, mutta ei kuitenkaan ihan huono isä. Keskenään nämä eivät tulleet toimeen sitten enää mitenkään ja yksinhuoltajuus myönnettiin sen perusteella, että lapsen arkea on mahdotonta hoitaa, jos toinen haraa jatkuvasti vastaan ja vaikeuttaa asioita. Kokeile hyvän asianajajan kanssa!

Mielestäni ei ole syytä luoda pikkulapselle suhdetta henkilöö joka ei häntä rakasta. Turhia pettymyksiä tulee kun tapaamiset ei toimi, olen asiasta 100% varma. Toki pettymyksiä tulee eteen tulevaisuudessa kaikille, mutta ajatus ettei omaa isää kiinnosta ja häntä voi vain tavata valvotusti vaarallisuuden vuoksi ei mielestäni ole hyväksi lapsen kehitykselle. Lisäksi kun jo ulkonäöltään lapsi poikkeaa perus suomalaisesta voi itsetunnon kanssa olla jossakin vaiheessa ongelmia ja paikkaansa maailmassa voi olla hieman normaalia hankalampi löytää. Toki yritän tukea lastani parhaani mukaan ja minulle hän on se maailman kaunein ja täydellisin pikkuihminen!

En usko että tapaamisista olisi mitään iloa lapselle(kuten jo mainitsin ei yhteistä keiltä tule olemaan, ei noissa muutaman tunnin tapaamisissa uutta kieltä opita) haittaa vain!

ap

Mitään neuvoja minulla ei ole antaa, mutta kyllä tuo kuulostaa siltä että mies ei edes isä oikeasti halua olla vaan ihan muilla perusteilla haluaa yhteishuoltajuuden. Kuka isä haluaisi nähdä lastaan noin tarkoilla ajoilla, klo 12-17 kahden viikon välein??? Ihan outoa.

lienee paras apu tässä tilanteessa! Käy oman kuntasi / kaupungin oikeusaputoimistossa kysymässä neuvoa.Voisin kuvitella, että yhteishuoltajuutta ei juuri noilla mainitsemillasi perusteilla myönnetä, mutta kaikki apu lienee paikallaan!Tsemppiä!

Vetoat uhkaan viedä lapsi maasta. Tosin en ihan heti ymmärrä miten onnistuisi, koska lapsi ei voi olla merkittynä hänen passiinsa jos ero tuli ennen syntymää ?

minä olin aikanaan samassa tilanteessa siis lapsena. äitini on suomalainen isä saksasta. tapasin isää vain valvotusti, koska oli ollut väkivalatinen äitiä kohtaan tai oli pelko kaappauksesta.

miten siis olis jos sais tavata lasta, mutta valvotusti? l

Vierailija:

Lainaus:


Vetoat uhkaan viedä lapsi maasta. Tosin en ihan heti ymmärrä miten onnistuisi, koska lapsi ei voi olla merkittynä hänen passiinsa jos ero tuli ennen syntymää ?
Valitettavasti.

Ja saahan lapsen halutessaan salakuljetettua maasta ilman passiakin esim. aluksi laivalla Ruotsiin (passeja ei juuri kysellä ja sieltä autolla eteenpäin. Ja nykymaailmassa väärennettyjä passeja saa suhteellisen helposti,,

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat