Vierailija

Bongasin tällaisen ajatuksen tuosta autonkolhimisketjusta. Mitä järkeä on puhua kolmevuotiaalle tuommoisia? Todennäköisyys on tosi pieni että mitään sattuu, eikä kolmevuotias muista mitään tuollaisia neuvoja. Turhaa pelottelua.

Kommentit (9)

Mutta kylä sitä asiaa voisi jotenkin käsitelläkin.Tulipaloista pelastautumisesta puhuttiin, kun ostettiin uusi palovaroitin. Ja neuvot tulikin tarpeeseen alle vuoden kuluttua. Kun herättiin yöllä 3.30 palovaroittimeen, ei siinä enää olisi ohjeita ehtinyt jaella. Onneksi oli puhuttu, mitä pitää tehdä, niin saatiin koko perhe turvallisesti ja rauhallisesti pihalle. Lapset on meillä 7, 5 ja 2.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuten siellä sanoin että äiti on elävä esimerkki mitä voi sattua ja siksi meillä on käyty paljon läpi näitä asioita. Nuoremmalle kun kolmivuotiaalle en luonnollisestikaan paljon jauhaisi näitä asioita ja kolmevuotiaskin on se ikä mistä aloitetaan ja tietty muistutellaan aina tilaisuuden tullen.Toiset ovat niin herkkiä, että tulipaloista puhuminen aiheuttaa melkoisia pelkotiloja. Itse en omalle kolmevuotiaalleni ole uskaltanut juuri kertoa että kotokin voi syttyä palamaan, hän oli niin shokissa katsottuaan Bambia dvd:ltä ja siellä oli metsäpalo. Asiasta on juteltu todella paljon sen katsomisen jälkeen, ja vieläkin hän kysyy peloissaan palaako ulkona. Jos neuvoisin mitä yöllä tulee tehdä kun palohälytin huutaa, hän luultavasti kysyisi joka ilta että tuleeko tänä yönä tulipalo. Onneksi nukumme samassa huoneessa, ja ulko-ovi on vieressä. Ikkunastakin pääsee nopeasti pelastautumaan jos eteinen on tulessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat