Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Viattomalta vaikuttaneesta lomaromanssista tuli saksalaiselle Marco Weissille painajainen. Uelzenista kotoisin oleva 17-vuotias on virunut jo yli kymmenen viikkoa turkkilaisessa sellissä.Tapahtumat saivat alkunsa pääsiäisenä, jolloin Weiss lomaili turistien suosimassa Antalyassa Turkissa.Nuorukainen tutustui lomakohteessa 13-vuotiaaseen brittityttöön, joka pojan mukaan kuitenkin ilmoitti olevansa 15-vuotias. 11. huhtikuuta nuoret viettivät iltaa hotellihuoneessa, jossa he muun muassa suutelivat. Weissin mukaan he eivät harrastaneet seksiä.Paikalla oli myös Manchesterista kotoisin olevan tytön 14-vuotias isosisko, joka istui parvekkeella toisen lomatuttavuuden kanssa. Saksalaislehti Spiegelin mukaan mikään ei viittaa siihen, että Weiss olisi pakottanut 13-vuotiasta mihinkään.Tytön äiti teki kuitenkin asiasta rikosilmoituksen paikalliselle poliisille, joka pidätti saksalaispojan epäiltynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.Siitä lähtien Weiss on ollut vangittuna sellissä, jonka hän jakaa 30 muun ulkomaalaisen pidätetyn kanssa. Sellissä on vain yksi vessa sekä suihku.- Marco on vielä lapsi. Hän on kymmenen viikon vankeuden jälkeen ruumiillisesti ja henkisesti hyvin huonossa kunnossa, Weissin perheen asianajaja Jürgen Schmidt sanoi lehdistötilaisuudessa.Weissin vanhemmat toivovat, että heidän poikansa pääsisi teostaan huolimatta pian vapaaksi. Näillä näkymin Marco Weiss pysyy kuitenkin vangittuna 6. heinäkuuta alkavaan oikeudenkäyntiin asti.- Heille on sietämätöntä, että he joutuvat jättämään poikansa yksin Turkkiin ja voivat puhua hänen kanssaan ainoastaan kerran viikossa, noin kymmenen minuuttia kerrallaan ja lasiseinän erottamina, Schmidt kuvaili.Myös saksalaiset viranomaiset ovat vaatineet Weissin vapauttamista - turhaan. Ulkoministeri Frank-Walter Steinmeier aikoo ottaa vapauttamisen puheeksi Turkin ulkoministerin Abdullah Gülin kanssa Brysselissä tänään.- Tämä on valitettava kohtalo, joka ei jätä meitä kylmäksi. Tuemme perhettä kaikin voimin. Lähetystö on asiassa aktiivinen, Steinmeier kommentoi.Turkki ei vielä ole vastannut virallisesti Berliinin vaatimukseen vapauttaa Weiss. Turkkilaislehti Hürriyet sen sijaan kutsui vaatimusta " Turkin oikeusjärjestelmän halventamiseksi" .

Kommentit (13)

No 13v on vasta just ja just teini mutta oli valehdellut olevansa 15v. Hyvin on voinut mennä sen ikäisestä. Onko siis väärin että 17v pussailee 15-vuotiaan kanssa?

13v. suomalainen tyttö köyri paikallisen 37-vuotiaan gigolon kanssa.

Oli reissussa isosiskonsa kanssa, joka oli kait sellanen parikymppinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikkakin kokemukseni mukaan brittitytöt aloittavat seksin tosi nuorena, olen tavannut jopa 12-vuotiaita jotka ryyppää ja kehuu etteivät todellakaan ole enää neitsyitä =( Rikos se on silti.

T: entinen opas, Turkissakin työskennellyt

Vierailija:

Lainaus:


13-vuotiaan kanssa seksiä harrastava yli 16-vuotias on pedofiili. Sillä, onko uhri itse vapaaehtoisesti mukana touhussa, ei ole merkitystä.
Koettakaa hyvät ihmiset ymmärtää mitä eroa on

a) pedofilialla

b) alaikäiseen suojaikärajan alittavaan teiniin sekaantumisellaNämä ovat ERI ASIOITA!!!13-vuotiaan kanssa seksiä harrastava yli 16-vuotias on pedofiili. Sillä, onko uhri itse vapaaehtoisesti mukana touhussa, ei ole merkitystä.

Se kimuli ei vaan kehtaa äitilleen myöntää että ihan on itsekin himoissaan sitä poikaa köyrinyt (eikä mitenkään ole edes voitu todistaa että he olisivat olleet yhdynnässä). Muistetaas sitten taas että asioilla on aina kaksi puolta, ei se poika välttämättä ole syyllinen!

Seksin ikäraja on 16 vuotta. Ihan sama, onko nuorempi osapuolikin täysin vapaaehtoisesti ja innoissaan mukana.

Mitä pedofiili-sanaan tulee, haukuttiinhan täällä Keskisen Vesaakin pedofiiliksi, vaikka hän harrasti seksiä täysi-ikäisen kanssa. Miksi 13-vuotiaan kanssa makaava 17-vuotias ei sitten olisi pedofiili ;)

Ei Suomessakaan ole. Ota ensin selvää mitä suojaikäraja 16 v käytännössä tarkoittaa ennenkuin alat meuhkaamaan. Joissakin maissa jopa 13 vuotiaat tytöt ovat laillisesti naimisissa. Revi siitä.Vierailija:

Lainaus:


Seksin ikäraja on 16 vuotta. Ihan sama, onko nuorempi osapuolikin täysin vapaaehtoisesti ja innoissaan mukana.
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat