Vierailija

Näkyykö missään verikokeessa tai pissanäytteessä? Vai löytyykö vain kurkistamalla emättimeen, esim lääkärissä? Minkä näköinen on sukuelinherpesrakkula? Väri, muoto, onko kohollaan?



voiko sukuelinherpes tarttua vaikka ei olisikaan seksikumppanilla aktiivinen/näkyvää rakkulaa?

Kommentit (12)

Mulla ei otettu mitään näytteitä, lääkäri vaan vilkas ja antoi lääkkeet.

Ensioireet on usein niin voimakkaat

(rakkulat, kuume, väsymys ja turvonneet imusolmukkeet nivusissa)

ettei ilmeisesti tarvinnu sen kummemmin tätä tutkia todetakseen. Pari viikkoa saikkua, sen jälkeen asia ei oo kertaakaan vaivannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsekin kyseisen taudin pari kuukautta sitten ensimmäistä kertaa poteneena, voin todellakin sanoa että se satttuu ihan pirusti (pissalla käynti). Kannattaa hakea lekurista resepti (aclovir tai joku sinnepäin...)



Tsemiä!

Tosin en itse niitä pahemmin katsellut mutta lääkärin kuvauksen mukaan. Eli ihan samoja ne on kuin huuleenkin tulevat, tosin hieman pienempiä voivat olla kooltaan ja niitä tulee yleensä (varsinkin ekalla kerralla PALJON).



Alkuun niitä kutitti ihan hirveästi, ennen kuin ne rupes puhkeamaan. Päivän päästä kutinan alusta nousi 38 kuume ja silloin sain viruslääkkeet lekurilta ja muutaman päivän saikkua. Pissalla käynti onnistui vain suihkuttelun kanssa, kirvely oli jotain aivan kamalaa...

Herpes katsotaan ihan oireiden perusteella ja sitten voidaan niistä rakkuloista ottaa näyte. Jos verestä katsotaan herpesvasta-aineet niin se ei kerro sitä onko se ylä- vai alapään herpes (molemmat voivat toki olla molemmissa päissä).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat