Vierailija

hermot käy kireelle kun koko ajan määkii.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

semmoinen " nätillä äänellä" jutteleminen on ihan kivaa, mutta tämä mouruaminen käy hermoon. oon huomannut saman että joskus tekee sitä kun on kakkahätä, ja samanlaiset spurtit ottaa pitkin kämppää. :)olisko sitten vaan tylsää sillä, täytyy myöntää että on saanut nyttemmin multa vähemmän huomiota kun lapset vie niin paljon aikaa ja voimia. mitähän sille keksis virikettä...


ELi se haihdutinvaihtoehto Feliwaystä kantsii hankkia jos kissa ei merkkaile pissaamalla kämppään. Haihdutin kattaa huonetilasta noin 50 neliötä, joten jos asunto on kovinkin suuri, niin ehkä kannattaa hankkia niitä kaksi kpl.Haidutin kannattaa kuitenkin sijoittaa huoneeseen/tilaan jossa kissa viihtyy eniten. Jos on pääosin olohuoneessa, niin laita haidutin sinne. Haihdutin ja täyttöpullo eivät ole kaikkein halvimpia apteekissa, eli kannattaa ostaa ne eläinlääkäriasemalta. Jatkosa riittää kun ostaa pelkän täyttöpullon, joka on halvempi paketti. Yksi pullo riittää noin kuukaudeksi.Todella hyvä ja tehokas valmiste!Suosittelen edelleen kuitenkin myös eläinlääkärissä käyntiä perustarkastuksessa, jos ette ole vähään aikaan käyneet.-nro:3

kissamme on leikattu 9-vuotias kollikissa.kiipeilyteline sillä on rakennettu yhteen huoneeseen, sellainen iso kattoon saakka ulottuva.uudet lelut ja leikkiminen voisivat helpottaa, ongelma lienee siinä ettei itsellä ole niin hirveästi energiaa ja aikaa kuin aiemmin. olen ollut aika väsynyt.ruoka on kissalla hyvälaatuista, ei mitään markettimuonaa.feliway kuulostaa kokeilun arvoiselta. täytyy varmaan testata. kannattaisko sitä laittaa koko asuntoon, vai vain esim. yhteen huoneeseen?toista kissaa en tähän halua, kun oma jaksaminen on nyttenkin kortilla.ap

Leluista: Foliopallot on ainakin meillä kova sana... samoin kaikki villainen.Meidän kissat kyllä on aika hiljaista sorttia: Toinen veljeksistä on yleensä hyvin hiljaa ja toinen taas juttelee välillä tai sitten kerjää ruokaa. =)Onko kissasi muuten kumpaa sukupuolta ja onko leikattu?Kokemuksesta tiedän, että leikkaamaton tyttökissa mouruaa melkein 24/7 kiima-aikana ja se toden totta ottaa hermojen päälle ja rankasti.
-Jos kissaasi ei ole vielä leikattu, niin vie se leikaukseen, se usein rauhoittaa.-Kissat saattavat mouruta kivusta, eli tarkastuta kissa muutenkin eläinlääkärillä, jotta voidaan poissulkea fyysiset vaivat.-Keksi kissalle virikkeitä. Osta kiipeilytaso, hanki leluja.-kokeile ruoan vaihtoa. Jos kissa on ylipainoinen ja vanhempi, sille sopii parhaiten vähäkalorinen senioriruoka. Supermarketin kissanruoat ovat tosi huonolaatuisia. Suosittelen eläinkaupan ruokia ja lisänä esim possun suikaletta ja jauhelihaa raakana pari kertaa viikossa. Kissalle ei sovi kala eikä maito!-Osta eläinlääkäriltä tai apteekista FELIWAY-nimistä valmistetta. Sitä saa haiduttimena (seinään pistorasiaan laihtettava) ja suihkeena. Sen ideana on rauhoittaa hieman kissan levottomuutta. Se ikäänkuin jäljittelee kissan naamaferomoneja, eli Feliway:n haituessa huoneen ilmaan, kissa kuvittelee merkanneensa koko asunnon ja rauhoittuu.-Vie kissa lenkeille jos se tykkää ulkoilmasta-Hanki kissalle kissakaveri (kannattaa kuitenkin ennen kaverin hankintaa varmistaa että kissat tulevat keskenään toimeen)

Tsemppiä!

Suupaltti puhuu ja vastaa, mouruaa kakan ja nälän yhteydessä ja kiima-aikoina (nuorempana). Pieni sintti, mutta jumalattoman kova ääni.. Kehrätä ei tosin osaa.

Tuppisuu ei juuri mihinkään sano mitään. Ruokaa halutessaankin kuiskaa tai vaan avaa suunsa :) Iso, hiljainen tyyppi, joka kyllä kehrää ja kuorsaa kovaan ääneen.

parvekkeelle ja sisään, annan ruokaa tai nappuloita, päästelen nukkumaan makuuhuoneeseen, jossa kuopus on päikkäreillä tai sieltä pois.

Ja koska lapset ovat nukkumassa, en voi antaa noiden vain naukua, joten on pakko palvella... Nyt toinen onneksi nukkuu kuopuksen kanssa makkarissa ja toinen näköjään murjottaa parvekkeella, kun haluaisi sieltä taas sisään (10 min sitten vaati päästä ulos). Olkoon nyt siellä vielä hetken ;)

Ymmällään

Meidän 7-vuotias ajat sitten leikattu tyttökissa on ruvennut mouruamaan oikeen rouheella äänellä ja menee meidän sänkyyn pissalle! Ei yritä sitä salaa, vaan moukuu ensin kovaäänisesti. On madotettu ja ostettiin eläinten helokkiöljyä, jota annetaan, mutta ollaan ymmällään. Välillä on ihana sylikissa ja ihan ok monta päivää, mutta sitten alkaa tämä ralli taas. Pissatulehdus ei voi olla, kun on päiviä ihan normaali.

Asumme maalla ja näinä hermostuneina päivinä ramppaa sisää-ulos jatkuvasti.

Kissalla on koirakaveri, joten yksin ei joudu olemaan. Pihapiirissä on kesäisin kyllä näkynyt toinen kissa (ilmeisesti jonkun kesäasukkaan), mutta istuskelevat vierekkäin eivätkä tappele. Vieras kissa ei anna kiinni.

Muina kesinä ei meidän tyttö ole näin käyttäytynyt. Mikähän sillä on?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat