Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

ja naapurit sitä usein jäävätkin ohi kulkiessaan ihmettelemään. Syy: Muutettiin toissa keväänä, olin raskaana viimeisilläni ja en pystynyt pihatöitä tekemään. Yritys, mies 7 päivää viikossa töissä 14-18h/vrk, lapsi syntyi ja aika meni pienen lapsen kanssa. Viime syksynä myytiin yritys, tuli talvi pihalla ei voi tehdä mitään. Kevät/kesä mies opiskelee 5 pv viikossa ja sen lisäksi 6 päivää viikossa töissä kaikki illat ts. työvuoro päättyy keskellä yötä, yhtenä ainoana vapaanaan nukkuu univelkoja ja viettää aikaa minun ja lapsen kanssa. Itse olen taas raskaana ja sellaisessa kunnossa etten pihatöitä pysty tekemään. Eli ehkä sitten ensi kesänä jo ne voin tehdä :o)

syynä on se että töitä pusketaan aamusta iltaan, vaikkei siltä näyttäis kun autot on pihassa. Mutta tietsikat kuumana ollaan ja välillä huudellaan lapsille että siivotkaa ja laittakaa ruokaa. Mutta ei niitä lapsia raaski enää laittaa pihaa siivoamaan kun ehkä joskus ja jouluna. Iltakymmenen jälkeen vois sitten vaikka aikuisetkin pikkasen siivota pihaa, kun alkaa aivot puuroutumaan niin ettei ajatustyö enää suju.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nurmikkoa kyllä kohtuullisin väliajoin ajetaan, mutta sekin on hoidon puutteessa aika sammaloitunut, rikkaruohot rehottavat kukkapenkeissä, pensasaitaa ei tule juuri koskaan leikattua,.. yms.Me vain emme vain kumpikaan ole yhtään puutarhaihmisiä, Viihdymme kyllä lasten kanssa isolla pihallamme mutta mikään kuokkiminen ja kitkeminen ei huvita. Piha on meitä varten - emmekä me pihaa varten.

Miten teitä typeriä av-mammoja voi niin sairaasti kiinnostaa toisten ihmisten pihat, kodin siisteys, reimatecit, ylipaino/alipaino jne.....Itseensä ja elämäänsä tyytyväinen ihminen ei jaksa jatkuvasti arvostella muiden ihmisten elintapoja!

Syynä tähän on se, että olemme äskettäin muuttaneet paritaloon, emmekä vielä oikein hallitse pihanhoidon saloja. Yritimme kylvää aurinkoiseen rinteeseen uutta nurmea, mutta ei onnistunut. Nyt rinne on multainen, siellä täällä auringossa palaneita nurmikonsiemeniä ja rikkaruohoja. Tasaiselle maalle kyllä onnistui hyvin nurmikon perustaminen. Me ollaan molemmat työssäkäyviä ihmisiä, niin ei ihan hirveästi ole aikaa panostaa pihan hoitoon. Viereisen talon eläkeläispappaa tämä näyttää häiritsevän melkoisesti. No, ehkä ensi keväänä laitetaan sitten siirtonurmikkoa.

tai vaikka puolentoista viikon välein niin ei olisi kohtuutonta! onnistuu myös pienten lasten kanssa!

Ihme käsitys nykyään valloilla että kun on pieniä lapsia niin ei ole enää aikaa siivota eikä hoitaa mitään muutakaan, kaikista vähiten omaa ulkonäköä

Ennemmin kulutan sen likenevän ajan lasteni kanssa kuin puunaan pihaamme naapuriemme mieliksi. Ja toisekseen mieheni on sairastellut pitkään eikä minusta ole kaikkiin " miesten töihin" . Harmi vaan että tätäkään sairautta ei päällepäin näe. :(

Omenat jäi pensaaseen, linnut söivät karviaiset ja viinimarjat sekä luumut. Pari kertaa poimin raparperejä, tillit ja persiljat oli kätevämpää ostaa kaupasta, ties missä pölyssä ne pihaversiot on.

Tämä okt kun tuli meille vähän niinkus yllätyksenä ja pyytämättä. Ei vielä nää kaikki okt-asumisen puolet oikein oo hallussa, eikä kaikki ees kiinnosta, nää viher-asiat ainakaan.

Mutta reunuskiviä en saa yksin SIISTISTI paikalleen, enkä noita lautakasoja yksin ala moottorisahalla pätkimään polttopuiksi. Ja niin se vaan on että pienten lasten kanssa siälläkin jo on AINA kädet täynnä töitä ja ellei niin haluan kyllä sen ajan pyhittää lapsille tai miehelle. :) Oma piha on silti ihana olla olemassa. Eiköhän sekin kesä vielä vastaan tule kun oikeasti on aikaa siihen paneutua!

koko pihaa! vuosia ollut jo rakentamisen jäljiltä; sora-ja multakasoja jotka nyt pursuu rikkaruohoja. Suunnitelmat on kyllä mahtavat mutta mitään ei tapahdu

Meillä harvemmin mies tekee pihalla yhtään mitään. No nurmikon ajaa. Ja lasten kanssa saa tehtyä vaikka mitä, ovat ihan onnessaan kun saavat laittaa kukkia tai nurmikkoa kasvamaan.

Meillä on hienot suunnitelmat ja piha vielä soralla ja mullalla. Ainut vaan, että rikkaruohoja ei juuri ole, kun otettiin " puhdasta" multaa. Mutta on tässä nyt jotain tehtykin ja ehkä ensi kesänä alkaa olla lähellä valmista.Kestäkää nyt vielä naapureitanne ja iloitkaa siitä, että oma pihanne näyttää paremmalta naapurin rinnalla... Ja ainakin pohjoisessa lumi kohta armeliaasti peittää rytöläjät.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat