Vierailija

Helsingissä äiti synnnytti kaksoset, tytön ja pojan tukihenkilön avustuksella kotona, molemmat lapset kuolivat, tyttö oli ilmeisesti kuollut jo ennen syntymää, poika kuoli heti synnytyksen jälkeen. Että silleen, kyllä tää hihhulius menee vähän liian pitkälle, ollaan niin luonnonmukaisia että!

Kommentit (6)

Nuorehko nainen synnytti pari viikkoa sitten kotonaan Helsingissä tyttö- ja poikavauvan. Molemmat menehtyivät. Poika syntyi hengissä, mutta meni nopeasti synnytyksen jälkeen elottomaksi.Paikalle hälytetty pelastuslaitoksen lääkäriyksikkö onnistui elvyttämään hänet, minkä jälkeen hänet vietiin sairaalahoitoon. Hoidosta huolimatta poika kuoli parin päivän kuluttua.Tyttövauvan epäillään puolestaan syntyneen kuolleena eikä hänen pelastamisekseen ollut mitään tehtävissä.Synnytyksessä avustanut ei ammattihenkilöKotisynnytyksessä oli läsnä avustaja. Hän ei kuitenkaan kuulunut terveydenhuollon ammattihenkilöstöön, ja synnytys tapahtui kotioloissa vastoin eri asiantuntijoiden raskausaikana antamia ohjeita ja varoituksia.Poliisi selvittää tapausta kuolemansyiden tutkintana. Samalla kuitenkin tehdään toimenpiteitä sen selvittämiseksi, onko tapauksessa syytä epäillä rikosta ja aihetta käynnistää esitutkinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluaa toimia kuten ennenvanhaan, täytyy hyväksyä myös esim. korkea lapsikuolleisuus/äitikuolleisuus. En kyllä tajua, kuka nykypäivänä haluaa kotisynnytyksen KAKSOSILLE, joka on aina riskisynnytys.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat