Seuraa 

Nyt kysyn täällä neuvoa Tallinnan ja koko Eestissä matkanneilta eli minkälainen valikoima valmisruokia ja etenkin korviketta löytyy Eestin kaupoista?Olemme lähdössä viikon matkalle, enkä jaksaisi kaikkea Suomesta viedä vaikka autolla menemme, mutta koska lapsi on allerginen niin olisi mukava tietää millaista valikoimaa kaupoista löytyy. Onko esim Tallinnan Citymarketissa myynnissä samaa kamaa kuin Suomessa ja saako Nan maitoa valmismaitona (ei jauheena)? Entä puurot ja vellit?En ole koskaan muistanut katsoa, vaikka paljon ollaan siellä käyty.Kiitos, jos osaat auttaa!

Kommentit (4)

ruokapurkkeja on tosiaan Rimissä isot valikoimat, mutta minä en kyllä luottaisi siihen että NANia on tetroissa. Minä ottaisin maidot mukaan, etenkin jos menette autolla niin ei tarvitse kantaa.Tipy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin Tutteli-tetroja löytyy, ovat tosin kalliimpia kuin Suomessa.Bonan ruokapurkkeja on ainakin Pärnun Rimissä ollut todella suuret valikoimat, ihan karjalanpaistista lähtien. Ja HIPPiä sekä muita saksalaisia ja paikallisia merkkejä.Puuroja on myös näkynyt, velleistä en osaa sanoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat