Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Yritän ostaa alennusmyynneistä kenkiä etukäteen ensi keväälle. Joo... tiedän, että olen hullu :) mutta meille sopii vain muutaman merkkiset (ecco, richter, superfit) kengät ja jos löydän halvalla, niin on " pakko" ostaa.Tyttö nyt 2v 4kk ja kengät nyt 23 (ecco, superfit) ja syksyksi on varastossa 24 (ecco, superfit). Paljonkohan teidän tytöillä on tämänikäisenä jalka kasvanut vuodessa? Ostan ensi kevääksi 25 eccot ja nyt mietin ostanko lisäksi 25 vai 26 superfitit? nuo tämän syksyn 24 saattaa mahtua myös....

Kommentit (5)

Tyttö nyt 2v9kk, ja vielä pari kuukautta sitten meni edellisenä kesänä ostetut umpikärkiset nahkakengät 23-numeroa.

Ositin tytölle uudet umpikärkiset remmikengät ja mittasin samalla jalan sillä lasten jalan kokomittarilla (en tiedä huomioiko kasvuvaran, mutta käyntivarat siinä ainakin on) ja tulos oli, että 25 on oikea koko, toki 24 hänelle menee mielestäni edelleen kaikista merkeistä, mutta ostin mittarin mukaan 25. Ja ihan hyvin juoksee niillä ei ole liian suuret. Tuolla perusteella arpoisin kyllä reilu 3-vuotiaan kooksi ennemmin 26, vaikka ko. merkistä ei ole kokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on pojan jalka kasvanut keskimäärin kaksi kokoa vuodessa. Eli 2 v. n. 23-koko ja 3 v. n. 25-koko ja 4 v. n. 26-27. Nyt on lähemmäs 5-vuotias ja koko 28 on käytössä, mutta reilu on.Eroa on lasten jaloissa ja samanikäinen kaverin tyttö on käyttänyt koko ajan lähes kokoa suurempia kenkiä. Hänellä on siis melkoisen suuri jalka, kun pituutta on meidän pojan kanssa saman verran.

Käytti koon 23 sandaaleja, pääasiassa 24 muita kesäkenkiä, oli aina vähän reilun kokoinen.Syksyllä (n 2v4kk) käytti 24 kokoisia kävelykenkiä, talvella (n 2v8kk) oli hyvät 24 Kuomat ja 25 goret (elefanten, oli kyllä aikamoisen reilut)Tänä kesänä tyttö siis 3v-3v3kk ja sandaalit kokoa 24 (hieman liian sopivat tosin, talvella ostin sopivina, eri merkki kuin viime kesänä), varpaat alkaa tulla yli jo :) 25 kokoa tennarit ja muut kengät, on reilusti tilaa kyllä niissä, muutamat 24 viime kesältä menee kanssa ihan käyvästi yhä, mutta esim tennarit liian pienet.Kumisaappaat oli vuosi sitten kokoa 22 (nokia) mutta nyt ne on kyllä pienet, 24 on nyt käytössä, mutta niissä löytyy kyllä tilaa rutkasti.Syksyksi (tyttö silloin n 3v4kk) minulla on viime syksynä ja sitä edellisenä keväänäkin käytössä olleet 24 koon elefantenin nahkakengät edelleen aikeissa sopia (taitaa olla aika reilua mallia?), 25 on varalla, mutta ainakin nyt ovat aivan liian isot vielä. Ja nuo 25 tennarit ja kengät on varmasti hyvät syksyllä mitkä nyt käytössä.Talveksi Kuomat varmaan 25 menee, ja goret Viking ostin 26 kokoa, luulen että on aikamoisen reilut, ne edelliset 25 elefantenit menee varmaan hyvin ensi talvenkin. Tai sitten 26 kaikki...Jolloin tyttö siis 3v8kk suunnilleen :)Eli viime kesästä tähän kesään (just se 2-3v) on jalka kasvanut aika tarkalleen yhden kokonumeron, jotkut samat menee vielä tovin tänä kesänä mitä viime kesänä oli reilut :)Terveisin Kämmynkäpy ja sekava sepustus kengistä :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat