Vierailija

hanaviiniä, olutta tai siideriä ruoan kanssa, jälkiruoalle jälkiruokaviini ja kahvin kanssa avec. Onko tuossa liikaa alkoholia kun lapsiperheitä on kutsuttu? Lisäksi tarkoitus on virallisen ohjelman jälkeen saunoa ja grillailla, boolia tai kaljaa tai siideriä. Onko kukaan enää saunomiskunnossa? Jos on liikaa, niin mitä jätän pois?

Kommentit (8)

Mutta olisi korrektia kutsussa/kutsuttaessa varoittaa siitä, että juhlat ovat sitten kosteat. Eli että alkoholitarjouilu.Meinaan on kuitenkin perheitä, jotka siinä tapauksessa hommaavat lapsilleen lastenvahdin tai jäävät pois.

Ja vaikuttaahan tuo myös siihen, millä välineellä kutsuihin lähdetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun aterioidaan pitkän kaavan mukaan juhlavasti, nuo ovat suunnilleenkin normaalit juhlajuomat. Ehkä aterian kanssa voisi hieman valikoimaa supistaa, jotta ei mene liian sekavaksi.Muistathan varata kaikille juomille myös alkoholittoman vaihtoehdon, joka muistuttaa juhlavuudeltaan ja ulkonäöltään alkoholillista vaihtoehtoa! Kuohuviinejä, siidereitä ja oluita löytyy myös alkoholittomia versioita. Näin eivät aikuiset joudu lipittämään samaa jaffaa lasten kanssa. Huomioithan myös omat juomansa lapsille.

Jokainen tuntee ystävänsä varmaan parhaiten. Jos on huonoja epäilyksiä, niin ehkä nuo väkevät voi jättää pois. Tuskinpa siitä kukaan loukkaantuu...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat