Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mies on ensimmäistä ja todennäköisesti viimeistä kertaa jenkeissä työmatkalla. Mitä kannattaa pyytää tuomaan tuliaisiksi nelikymppiselle vaimolle ja kouluikäisille lapsille? Mikä on jenkeissä erityisen halpaa ja täällä kallista? Tai mitä ei täältä saa ja kannattaa tuoda jenkeistä?Emme juurikaan matkaile ja shoppaile ulkomailla, joten hyviä vinkkejä kaivataan!Kommentit (17)

Käy katsomassa nettisivuilta (lippahatut, hupparit ym.) Samaan vaateketjuun kuuluu Old navy joka edullisempi.Osh-kosh merkkiset vaatteet myös ihania.Tyttöjen mekot ihanaia. Kengät todella edullisia - payless shoes edullinen hyvä/kauppa.Lelut myös edullisia sekä urheilutarvikkeet. Riippuu minkä ikäisiä lapsia. Kivoja tulisia on esim. kello pöydään, vanhat jenkki lautapelit, Heelys " rullakengät" , baseball mailat/pallot/räpylät,Bath and Body kaupasta löytyy ihania rasvoja, saippuoita jne.

Itse ostan lapsille vaatteita, hyvälaatuisia ja kauniita, varsinkin pojille löytyy paljon nätimpiä kuin Suomesta.Kengät noin puolet halvempia, samoin farkkuja kannattaa ostaa, Lewikset Suomesashan maksaa siinä 85 egee, Jenkeissä siinä 30-40 dollaria, eli alle puoleen hintaan lähtee. Jotkut työkaverit ostivat iPodeja.Sitten ostan usein choclate chip coocie mix pusseja ja punaista lakritsaa ja cinnamon purkkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joku kehotti tuomaan hyviä amerikkalaisia tuotteita, mutta voisitteko vielä vinkata mitä hyviä, mutta kuitenkin edullisia amerikkalaisia vaatemerkkejä oikein on?ap.

Dollari on euroon nähden niin halpa, että kaikki amerikkalaiset tuotteet ovat eurooppalaisille halpoja.Edellisten lisäksi näitä tunnettuja amerikkalaisia merkkejä on vaikka Nike, Ralp Lauren, Gap ja Tommy Hilfiger.Kantsii tehdä niin, että tsekkaa netistä mitä ostoskeskuksia on miehesi työmatkakohteen lähellä ja sitten joku ilta muutama tunti hyvää shoppausaikaa.

paljon halvempaa jenkeissä. Vaatteet kivoja, käsilaukut IHANIA ja kengät myös! Suosittelen.Esim. merkki-lenkkarit paaljon halvempia myös, ja lelutkin abaut puolet halvempia!

Amerikkalaisia tuotemerkkejä löydät helpostikin esim. etsimällä googlen avulla miehesi työmatkapaikkakunnan ostoskeskuksia.Tutuimpia lienevät Gap, Timberland, Gant, Victoria' s Secrets.

Pitääköhän toivoa itselle Victoria´s secretin pitsipöksyt, rintsikoitahan on toisen aika mahdoton ostaa.Kiitos tuosta vinkistä, että jenkkikoot ovat aika nafteja, meillä on nimittäin lapset aika isoja ikäisikseen!ap.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat