Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meuhkasi, haukkui ja huusi varmasti yli 5 minuuttia siitä, että miten väärin on tulla kauppaan vesirokossa olevan lapsen kanssa!Meuhkaamisen loputtua kerroin tälle äidille, että näppylät naamassa ovat juhannuksena mökillä tulleita itikanpuremia.Sivut

Kommentit (25)

ja jos lapsia on monta, niin perhe voi olla " tartuttava" yli kuukaudenkin...Koko aikako pitäisi olla vaan kotona, hei haloo? Onnistuu ehkä joillakin, mutta monet eivät voi esim. kuukautta kotona käymâttä kaupassa eikä lasta voi oikein kotiin yksinkään jättää, jos ei ole hoitajia maisemissa.Ja yksinkö se lapsi olisi sinne lomakohteeseen pitänyt jättää? Jos vanhemman pitää palata töihin. Matkavakuutukset eivät todellakaan välttämättä maksa vesirokkoiselle lapselle ja tämän huoltajalle paria ylimääräistä lomaviikkoa, uutta lentoa, jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että märkivien näppyjen kanssa PÄÄSEE lentokoneeseen ilman ongelmia, kukaan ei edes kysynyt asiasta, vaikka siis oli monta lentoa eri lentoyhtiöillä

En tietenkään ole sanonut mitään näille vanhemmille, jotka lapsiaan vesirokossa kauppaan vievät. Mutta yleisesti ottaen ei ole oikein mennä yleisille paikoille levittämään vesirokkoa, joka siis tarttuu helposti ja vielä pitkään näppyjen ollessa iholla. Luulisi vesirokon näppyjen olevan erilaisia kuin hyönteisten pistot.

vesirokko voi olla HENGENVAARALLINEN raskaana olevan äidin sikiölle!!!!!!!!!!!!Vesirokkoisen kanssa EI todellakaan reissata ympäri maailmaa!!!!!!!!!!!

Olen samaa mieltä tuon meuhkaajan kanssa siitä, että kauppaan ei ole syytä mennä vesirokkotartuttajan kanssa.Mutta on yksinkertaisesti huonoa käytöstä raivota tuolla lailla, ja ottamatta ensin selvää, onko edes kyse vesirokosta.


Tartunta:

Vesirokko on erittäin tarttuva tauti, jonka itämisaika on kaksi viikkoa. Tartunnan voi saada sekä ilmasta että kosketuksesta. Vesirokko tarttuu sekä itämisaikana että taudin puhjettua - siihen asti, kunnes viimeinenkin näppylä on hävinnyt.

Päivähoito:

Lapsen on oltava kotona, kunnes viimeisetkin näppylät ovat hävinneet ja kunnes hän on kuumeeton.Omakin lapsi on sen saanu kai jossain leikkipaikalla kun kellään tutulla ei ole vesirokkoa. Tartuttaa voi pari-kolme päivää ennen kuin itelle tulee näppyjä.Mutta kun lapset oli saaneet ekat näpyt niin sen jälkeen ei liikuttu missään niin kauan että näpyt oli ruvella.

Oli niin ärsyyntyneessä mielentilassa, että varmaan vasta autossa tajusi mitä olin sanonut. Sen verran nopeasti kääntyi kannoillaan ja lähti painelemaan...Ap

Tällaisia tapauksia on todella vähän, suurin osa aikuiseksi vesirokkoa sairastamatta päässeistä hankkii rokotuksen, koska vesirokko on vaarallisempi aikuiselle. Vesirokko tosiaan tarttuu jo hyvän tovin ennen rakkulavaihetta, joten kyllä aikuisen on hyvä hankkia se rokotus, etenkin naisen, joka suunnittelee raskautta.Vierailija:

Lainaus:


vesirokko voi olla HENGENVAARALLINEN raskaana olevan äidin sikiölle!!!!!!!!!!!!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat