Vierailija

sa ennen käyty. Itse lapsena kauan sitten.

Kommentit (5)

Me olemme menneet aina heti Särkiksen avautuessa, arkipäivänä. Iltapäivällä vemputtimissa alkaa olla jo jono, mutta en sitten tiedä, millainen ryysis siellä on illalla.Oliskohan palstalla ketään, joka olisi esim. työskennellyt siellä?

ja aina on ollu jumalaton ruuhka. Heinäkuussa on melkeen ihan sama minä päivänä tai mihin aikaan menee ku aina on paljon väkeä. Ei ainakaan viikonloppuna kannata mennä. sillon ehkä kaikista tukkosinta. Ja kuten tuossa edelläkin mainittiin niin säätilahan se on joka vaikuttaa tosi paljon. Tosin olemme olleet kerran silleen, että tuli kunnon ukkonen (joka meni ohi tunnissa ja alko taas paistaan) eikä sillonkaan kauheesti hiljentynyt. Ukkosen ajan ihmiset oli katoksissa ja sit taas meno jatku samana. Kerran ollaan oltu elokuussa ku melkeen viimiset aukiolopäivät ja aateltiin että on tosi hiljasta ku oli vielä aika viilee päivä. Pilvistä ja hemmetin kylmä tuuli. Mutta v...tut... ihan hemmetisti oli silti porukkaa... ei ehkä ihan heinäkuun luokkaa mut jonottaan joutu kuitenki jonku verran. Ja suosittelen että meette heti ku aukee ku ei siellä muuten ehi missään käymään. Siis koko päivä siellä menee ku niihin laitteisiin joutuu jonottaan, joten yhen laitteen käyminen voi kestää 10 min-30min... tai oikeen ruuhkassa kauemminki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sitten, kun sakkia alkaa kertyä, voi mennä vaikka delfinaarioon ja lasten eläintarhaan - sinne mahtuu aina. Mutta siis ekaksi ne suosituimmat vimputtimet ja sitten vasta väljempiin kohteisiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat