Vierailija

Isäni kuuli sairaalassa hoitsulta, että heille oli tullut potilaaksi lapsi, jolle äiti oli syöttänyt liikaa suolaa. Tyttö oli kuulemma syönyt karkkia, vaikka äiti kielsi. Kostoksi äiti pisti tytön syömään suolaa, mutta tytär menehtyi :(

Sivut

Kommentit (51)

tekemällä teelusikallisesta suolaa ja vedestä kova pallo, joka työnnetään koiran kurkusta alas ja kas, hetken päästä koira oksensi ja lopulta oksensi verkonkin.Eläinlääkäri tähdensi, että suolaa voi antaa vain kerran, ja jos se ei tepsi niin sitten koira lääkäriin heti. Kaksi teelusikkaa kun olisi koiralle jo vaarallinen määrä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos on nestehukkaa, kaikkilla ei kuitenkaan toimi ne keskukset aivoissa, jotka säätelee nälän ja janon tunnetta. Se ei tarkoita, että aivoissa olisi välttämättä jokin vika, voi olla myös opittu juttu. Ehkä vähän huono vertaus, mutta aika yleistähän on, että ihminen ei lopeta vaikka syömistä jos on jo kylläinen vaan jatkaa siitä huolimatta ähkyyn asti.Päivällä ei janota yhtään mutta illalla ihan käsittämätön jano. Olen aina ihmetellyt mikä järki siinä sitten on laittaa vasta illalla hälytys päälle...


Mutta tiedän miehen, joka söi suolaa pakonomaisesti. Ruokalusikalla purkista. Lääkäri pani suljetulle osastolle, ettei tappaisi itseään suolalla..

voi huoletta juoda vettä, kun saa niitä suolojakin. Nämä vesi itsemurhakandidaatit juovat aivan uskomattomia määriä vettä jos vain pystyvät eivätkä syö sitten juuri mitään.

Vastikään oli USAssa jokin vedenjuontikilpailukin ja yksi osanottaja kuoli. Katsos, jos juo PELKKÄÄ vettä menee suolatasapaino aivan vituroiksi. Periaatteessa solut räjähtää rikki tms.

Suola ei kerta-annoksina tapa ketään, on eri asia popsia sitä vuosikaudet liikaa...Itsekin olen 30 vuotta juonut pelkkää kahvia ja todella harvoin yhtään mitään muuta, päätä ei särje ja nestehukkaa ei ole (2-3 l päivässä)

Vierailija:

Lainaus:


en tiennyt että siihen voi kuolla???
ei tosin yhden päivän aikana.. Menee elektrolyyttitasapaino sekaisin ja seurauksena on sydänkohtaus.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat