Seuraa 

Kutsutteko tytärtänne ' Julia' :ksi vai ' Juulia' :ksi??Meinataan laittaa tämä tyttäremme nimeksi, mutta tuo lausumispuoli mietityttää....

T. Juliskainen

Kommentit (5)

ja lausutaan ehdottomasti kuten kirjoitetaan. Juulia on sitten ihan oma nimensä se. Tosin moni vanhemmista sukulaisista/ tuttavista lausuu pitkällä uu:lla vaikka asiasta on mainittu ja vaikka varmasti kuulevat, että itse lausumme " julia" ... mutta ei se minua niin ole häirinnyt, että olisin nipottamaan alkanut =)Mutta siihen tosiaan voitte varautua, että varsinkin vanhemmat ihmiset tuppaavat nimeä venyttämään :-oVaan yksi maailman kauneimmista nimistä tuo Julia kuitenkin on (eikä yhtään puolueellinen mielipide =D ), että ei jos sen valitsette tyttärellenne nimeksi, niin en voi kuin onnitella hyvästä valinnasta =)Mira ja nelikko, joista Julia nuorin (parin viikon päästä 1v... miten se vauvavuosi taas onkaan hujahtanut :-o )joku lausuu yhdellä uulla, ei ollut tullut mieleenkään ennen kuin ensimmäisen kerran kuulin. Sanotteko myös esim. ' Romeo ja Julia' yhdellä uulla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaunis nimi, jonka ehdottomasti sanoisin " Julia" , niinkuin kirjoitetaan. Yleensäkin suosin nimiä, jotka sanotaan kuten kirjoitetaan. Jos tykkäätte enemmän " Juuliasta" , voisiko nimen kirjoittaa samoin?Onnea tyttövauvasta :)

Nipsu_:

Lainaus:


joku lausuu yhdellä uulla, ei ollut tullut mieleenkään ennen kuin ensimmäisen kerran kuulin. Sanotteko myös esim. ' Romeo ja Julia' yhdellä uulla?
Jos kyseessä olisi suomalaiset lapset Romeo ja Julia, sanoisin juuri noin, fiktiivisestä parista venyyttäen " Roomeo ja Juulia" ...

Mielestäni nimi kuuluu lausua kuten se kirjoitetaan. Jos Julia lausuttaisiin Juulia, niin olisivatko Juulia-nimiset tytöt sitten Juuulioita ;) Eli meillä Julia lausutaan Julia. Tosin eräät sukulaiset + neuvolan täti sitkeästi käyttävät Juulia-nimeä korjausyrityksistä huolimatta :( Tähän siis kannattaa varautua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat