Vierailija

Todella huonolaatuisia. Hajoavat hetkessä.

Kommentit (12)

Vantaalla suurin osa talvesta oli vieläpä lumeton eli jäätynyttä hiekkaa yms. muuta kuluttavaa pintaa runsaasti tarjolla. Eikä haalarissa ole pepussa tai polvissa yhtään käytön jälkeä, ei naarmun naarmua tai kulumaa. Eikä edes käytetty kurahousuja haalarin päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä remu kesti huomattavasti paremmin kulutusta ja käyttöä kuin reimatec. Ollut useampana vuotena reimatec ja remu rinnakkain käytössä ja sama huomio joka vuosi: reimatecin kulutuksen kesto on onneton. Reimatec+ vie remustakin voiton.

että reimoja ja remujakin löytyy monilla eri ominaisuuksilla. Perus reimatecin hankauksen kesto on tähän syksyyn saakka ollut 20000, kun taas esim. vedenkestävässä remussa tämä arvo on vähintään 30000. Ihan faktasti siis veden kestävä remu kestää paremmin kuin reimatec. Cordurat on sitten lukunsa erikseen...

olin viime talven haalariin enemmän kun tyytyväinen mut tän vuoden värit oli musta jotenkin... oudot... Joten kauppaan jäi tänä vuonna.

en sitte tiiä onko parempia. Jos nyt ollaan samoja nähty edes :)Veljen vaimo oli ostanut kivan beigen-ruskean haalarin pojallensa. Muistaakseni se oli juuri tuo green hill mitä joku tossa kyseli.Ite aattelin kokeilla sitä samaa merkkiä tänä talvena. Veljen muksuilla oli viime talvena sellaset ja oli hyvät kuulema olleet.

Yhdessä talvessa puhki kulutettu.

Toisin kuin Reimetecit. Meillä Reimatec -toppahaalareita, jotka tulevat palvelemaan tulevana talvena viidettä käyttäjäänsä. Ja kunto on edelleen hyvä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat