Vierailija

Ajattelitteko yhtään että lapsella olisi ollut joku tärkeä tehtävä tässä maailmassa?

Kommentit (8)

uskoo myös, että sen vauvan ei ollutkaan määrä syntyä. Ts, sillä vauvalla ei olisi voinut olla tärkeää tehtävää elämässään. Jos olisi, se olisi syntynyt elävänä.Jos taas ei usko kohtaloon, ei kenelläkään voi olla mitään tärkeää tehtävää " odottamassa" . Kaikki tekee mitä tekee milloin tekee. Silloin koko kysymys vauvan mahdollisesta tulevaisuudentehtävästä on aivan hyödytön.Jos uskoo johonkin jumalallisuuteen joka kieltää abortit, silloin on vain tehnyt syntiä, ei vauvalla ollut tulevaisuuden tehtävää. Jos olisi ollut jokin merkittävä tehtävä, jumalolento ei olisi antanut sen kuolla.Yksinkertaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miestä/miehiä kohtaan tunnen paljonkin ja suuriakin tunteita, mutta en vaan yksinkertaisesti ole mikään surija-tyyppi, romantikko, ylenmäärin näitä asioita ajatteleva tai muuten liikaa asioita älyllistävä tyyppi. Ei nämä asiat nyt niin haudanvakavia ole. Koen kaiken tällaisen lässytykseksi.nimim. aito nainen

Abortti osoittautui kuitenkin vääräksi päätökseksi ja pilasin sillä elämäni ja otin sen jälkeen väärän suunnan kaikkeen ja miessuhdekin meni plörinäksi. Synnytin vuosia myöhemmin kuolleen lapsen ja jäin sitten lapsettomaksi. Siinä naisen elämäni. Älä tee aborttia vaan ota vastaan mitä elämä sinulle antaa ja suunnittele elämäsi siitä käsin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat