Vierailija

Millaista suolaa sen pitää olla ja millä nimellä tai merkillä sitä myydään?

Kommentit (14)

Kokemusta neljästä koneesta kolmessa eri asunnossa lähes parinkymmenen vuoden ajalta. Kerran on kone pitänyt uusia, oli vanha jo muutettuamme ko. asuntoon. Kone meni vanhuuttaan rikki. Muut koneet toimineet hienosti ilman suolaa ja kirkasteita. Ja astiat on säihkyvän puhtaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin minäkin luulin, ettei sellaista tarvi. Toimikin vuoden ihan moitteettomasti.Kunnes kone alkoi vilkuttaa jotain numeroa näytössä. Käyttöohjekirjasta selvisi, että se tarvii sitä suolaa. Fiksu kone, sanon minä.

Astianpesukoneen ohjeen mukaan laitoimme kodinkoneliikkeestä ostettavaa suolaa koneeseen. Konetta ostaessamme mekin saimme enimmäkseen kuulla, että suolaa ei tarvitse. Joku myyjä mainitsi poikkeuksena juuri oman kaivoveden. Mutta edellinen kone toimi samalla vedellä yli kymmenen vuotta ilman mitään suolaa joten ei kai se kovin pakollista ole. Suola on kai puhdistettua merisuolaa. Tuon veden dH-arvon saimme mitattua akvaariokaupassa :), eikä maksanut paljoa. Akvaarioharrastajat varmaan tietävät enemmän tuosta veden kovuudesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat