Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli: meille tuli nyt väliaikaisesti kaksi aikuista koiraa (5v ja 10v)

Oikein mukavia otuksia, tulee lapsenkin kanssa toimeen. Nyt kaipaisin neuvoja millä saan ne lopettamaan ulkona vetämisen (varsinkin nuorimmaisen) ja haukkumisen muille koirille?

Onko jotain valjaita yms mitkä hillitsisi tätä ongelmaa?

Omat entiset koirat eivät näitä harrastaneet, joten hieman neuvoja kaipaan..

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai: Heti, kun koira alkaa vetää hihnaa kireälle, pysähdytään ja jatketaan matkaa vasta sitten, kun koira on istahtanut maahan. Tai, kun koira alkaa vetää, käännytäänkin yhtäkkiä ympäri ja palataan takaisinpäin.

Koirat ovat yksilöllisiä, toiset eivät ikinä opi olemaan kunnolla hihnassa.

Meillä on niin metsäviettinen koira, että turha luulo, että se olisi oppinut olemaan vetämättä.

Aina, kun koirat kiristää hihnaa pysähdy ja jatkat eteen päin vasta, kun hihnat löystyy. Kärsivällisyyttä vaaditaan, mutta tärkeintä on ettet liiku, kun koirat vetävät. Pian ne huomaavat että hitto tässä ei mennä metriäkään, jos kiskotaan. Muista myäs kehua, kun kulkevat vetämättä remmissä. Yhden kerran ratkaisua ei ole olemassa vaan vaatii aikaa ja niin sitä kärsivällisyyttä.Haukkumiseen: Laita vaikka vanhaan limutölkkiin kiviä. Heti, kun koirat haukkuvat seis ja ravistat tölkkiä. Kun olet harhauttanut haukkumasta niin kehut päälle. Taaskaan ei hetken ratkaisu, mutta jo parista kerrasta pitäisi koirat tajuta, että outo kalina alkaa, kun haukkuu ja kehuja saa, kun lopettaa. Koiran iällä ei oppimisessa ole mitään tekemistä.

Mikäli kiintyvät meihin ja me heihin, saattavat jäädä taloon.

Vinkkejä noista valjaista mitkä olisi hyviä? Jos turret lähtevätkin vaikka kk päästä meiltä niin en " turhaan" viitsisi yrittää uudelleen kouluttaa..

Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat