Vierailija

kaikilla vakityö,kesäloma edessäpäin vielä kaikilla,ehjät perheet ja ihana taapero oppinut ensiaskeleensa. en näe mitään aihetta valittaa mistään. no sää vois olla parempi-aurinko sais paistaa kun tää suomen kesä on niin lyhyt muutenkin vaikkakaan ei oo hävistä tuolla englannissakaan noi näkymät. . .

Kommentit (12)

Itsellänikään tausta ei ole mikään kovin ruusuinen; perheväkivaltaa ym. (siis lapsuudessa, ei nyt).Ihailen suunnattomasti yhtä ystävääni: Hänellä on vaikea sairaus (useita leikkauksia, paljon kipuja ym.), mutta silti hän on varsin tyytyväinen ja onnellinen elämäänsä. Hänellä on asennetta!Tietysti on vaikeaa olla onnellinen, jos esim. äiti on juuri kuollut tms. Ei elämän tarvitsekaan olla 24h hymyä ja onnea. Surut ja vastoinkäymiset kuuluu asiaan. Mutta elämän pääsääntöinen onnellisuus on omasta asenteesta kiinni.

Miehen kanssa parisuhde toimii ja ollaan onnellisia, yhdessä on hyvä olla. Lapsi on elämämme suurin ihme ja ilo ja hän kasvaa ja kehittyy hienosti. Ihana persoona=) Olemme myös terveitä. Meillä vanhemmilla on molemmilla vakituiset työpaikat joissa viihdytään, taloudellinen tilanne on ok ja omakotitalo valmistumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taloudellisessa tilanteessa olisi parantamisen varaakin, sillä toinen osapuoli meistä opiskelee. Mutta siitä huolimatta, kaikki on mukavasti, kaksi ihanaa lasta, parisuhde toimiva, tasapuolinen ja onnellinen. Niin olen itsekin ;D Toisaalta juuri opiskelujen vuoksi meillä on ehkä enemmän aikaa viettää enemmän yhdessä, kuin jos toinen olisi töissä ;)

Ainoa, mikä välillä hitusen stressaa, on omien opintojen jännittäminen. Etenkin jossain vaiheessa edessä oleva suomen kielen tasokoe (jotta saan suomen kielen sivuaineeksi).

Mutta noin muuten olen onnellinen. Ihana mies, ihananraivostuttava uhmaikäinen, raha-asiat mukavasti, kavereita sopivasti ja viikonloppuna Tuska!

Meillä on kaikki tällä hetkellä niin hyvin, että välillä ajattelen että kauanko tämä voi jatkua.. On uusi hieno talo, miehellä hyvää palkkainen työ ( saan itse perustaa haaveilemani yrityksen ), kolme ihanaa lasta, kolme hienoa autoa, kaksi ihanaa koiraa, ollaan hoikkia ja hyvännäköisiä ja kaiken muun lisäksi myös seksielämä luistaa:)

Avioliitto voi hyvin ja yhdeksäs yhteinen vuosi tulossa täyteen. Seksinkin puolesta hyvä kausi meneillään.Ihana ja terve lapsi meillä on. Oppii uusia sanoja hurjalla vauhdilla. Vauvakuume kova ja pillerit jo jätetty pois.Gradu on pian valmis ja enää muutama tentti puuttuu. Haaveilen, että valmistujaiset voisi viettää ristiäisten yhteydessä.Miehellä vakityö. Omakotitalo melkein maksettu. Muita lainoja ei ole.Terveitä ollaan ja ystäviäkin löytyy.Ihanaa on elämä! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat