Vierailija

tehdä? Risteily kestää 7 h ja ollaan laivassa (Rosella) koko ajan. Vinkkejä? Lähdetään siis koko perhe, mies myös. Saatiin lahjaksi lippu anopilta ;)

t. täh?

Kommentit (15)

Ensin syömään, siinä menisi se 1-2 h, sitten lapset haluaisivat käydä kannella ja mennä leikkihuoneeseen, sitten kävisimme ostoksilla (vähän namia, meikkejä (jos lopussa) ja pari pulloa viiniä) ja sitten takaisin leikkihuoneeseen. Lopuksi kävisimme vielä kahvilla / välipalalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta uskon silti että sieltä löytyy tekemistä, lapset nauttivat yleensä pienistäkin jutuista ja vanhemmat taas siitä kun lapset ovat tyytyväisiä. :)

T: 11

Vierailija:

Lainaus:


pieni, mutta ihan menetteelvä laiva. kunhan ei ole liian suuria odotuksia. =)t. se joka juuri oli ko. risteilyllä. =)
Me oltiin paljon kannella, sattui ne helteet juuri silloin, leikkihuoneessa oltiin, sekä jonkun verran istuttiin siellä tanssaravintolan taka-osassa, lapset tyytyväisinä mutusti namia. ja nauttivat koko risteilystä, kuten vanhemmatkin. =Djos olisi ollut huonompi ilma, en tiedä olisiko aika kulunut yhtä kivasti, kun kannella oltiin kuitenkin niin paljon. leikkihuone oli aika pieni, pallomeri kuitenkin suht tilava. lisäksi vähän legoja ja pari peliä isommille. sai infosta lainata panttia vastaan jotain lasten lautapelejä, tai nuken+rattaat. muttei lainattu..

Me olemme monta kertaa olleet lasten (nyt 4 ja 2) kanssa laivalla ja kaikki reissut ovat menneet hienosti ja aina on tuntunut että nytkö se jo loppui.

Aikaa menee syömisessä luultavasti se 2 tuntia mitä siihen on varattukin. (ottakaa lapsille jotain pieniä uusia leluja siihen pöytään hätävaraksi jos pelkäät että menee muuten hulinaksi ja koittakaa saada pöytä ikkunan läheltä niin lapsilla on katselemista)

Sitten leikkipaikalle leikkimään tunniksi ja siitä sitten karkkikauppaan (tai miten päin vaan, se kummasta [karkkikauppa/leikkipaikka] on vaikeampi päästä pois kannattaa kokeilla ensin, niin voi sitten sillä toisella houkutella ja lahjoa. ;)

Karkkikaupan ohessa käytte katselemassa muitakin myynnissä olevia juttuja ja ostatte mahdolliset tuliaiset.

Sitten kannelle kiertelemään, laivan baariin juomaan yhdet juomat (saa myös alkoholittomia!) ja lapset saavat juosta tanssilattialla.

Katsokaa ohjelmasta onko päivällä mitään esityksiä.

Joillakin laivoilla on myös elokuvateattereita jos sellaiseen tahtoo mennä.

Ja sitten on tietysti saunaosasto porealtaineen, lapset nauttivat varmasti!

Tekemistä löytyy varmasti, kunhan otatte rennosti ettekä yritä väkisin tehdä mitään vaan menette niinkuin hyvältä tuntuu!

Hauskaa matkaa!

Mitä muuta pitää ängetä seitsemän tunnin risteilyyn? Kun lähdetään perheen kesken vähän matkalle, niin ei kai siinä tarvitse kehitellä ohjelmaa joka sekunniksi.

Mitä jos vain kerrankin vain istuisitte ja juttelisitte keskenänne? Katselisitte kesäistä merta ja saaristoa?

Tai sitten tosiaan söisitte pitkän kaavan mukaan, tutustuisitte laivaan sisältä ja ulkoa sekä kävisitte vähän kaupoissa ja leikkimässä. Ehkä pienet päikkärit kansituoleilla välillä?

Lapset viihtyy kun ne opetetaan nauttimaan kiireettömästä ruokailusta. Lapset voivat puuhata jotain pientä pöydässä. Leikkipaikka on in ja ainakin meiidän 4v tykkää kävellä ja katella myytäviä tuotteita, maisemia ja ihmisiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat